משהוא מגיע מחר לכנס בגוגל?

• הוסף לסימניות
אני מגיעה..

והנה הפרטים:

קבצים מצורפים

• digital-05-05.png
    KB 153.2 · צפיות: 1
  • הוסף לסימניות
עד כמה שאני מבין קהל היעד הוא לא מתכנתים אבל פשוטי העם לא?

• הוסף לסימניות
זה יותר לאנשי פרסום.
אבל למה זה עולה כסף? הם מנסים לשווק את עצמם, לא?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג מי הקהל יעד-
נשים/גברים?

• הוסף לסימניות
יש למשהו מושג מי הקהל יעד-
נשים/גברים?

כולם כנראה מוזמנים.

עד כמה שאני מבין קהל היעד הוא לא מתכנתים אבל פשוטי העם לא?

למקומות כאלו באים בשביל לפגוש אנשים מאשר התוכן שמציגים :p

• הוסף לסימניות
המטרה של המפגש היא להראות מה יש לסטודיו-מקס למכור.
ומה שיש להם למכור זה פרסום יעודי לגולש החרדי (אני? לא, אני לא, אני לא גולש באתרים החרדיים שמפרסמים משהו למעט פרוג, אלא באתרים מקצועיים - והם בד"כ אפי' לא בעברית) ע"י המדיות שנכונות למגזר זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1616908:
פשוטי העם לא?

נכתב ע"י תלא;1616958:
נשים? גברים? טשולנט?

מוזר, לנו יש אפשרות לשלוח גם נשים וגם גברים, אנחנו פשוטי העם ואפילו חובבי טשולנט..
אבל אף אחד לא טרח להזמין אותנו :mad:

• הוסף לסימניות
טשולנט בשרי? או פרווה?
כל השאר לא מעניין אותי

• הוסף לסימניות
בלה בלה בלה.

הכי אהבתי את היומרנות.

"הכנס המקצועי והמקיף ביותר בתחום האינטראקטיב והאון-ליין במגזר החרדי"

בשעתיים וחצי על סיר הבשר.

ועיקר שכחתי.
שמישהו יגיד להם לסדר דחוף את הדף של הכנס. הסידבר עולה על הפרסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה