חיים מאיר המאיר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מחר זה ממייל אחר או משם אחר
אני לא רק מאמין אני רואה במציאות שזה עוזראשראי המאמין
אז הוא יטופלמחר זה ממייל אחר או משם אחר
אין לי אישי אם אתה רוצה אתה יכול לפנות במייל שרשום לעילאשמח להעביר את הדיון הזה לאישי
קיבלתי פעם אחת אבל לא הגבתי ולא שלחו שובפעם שניה שאני מקבלת מייל
כל פעם מכתובת מייל אחרת
שהכותרת היא כל הסרטים בחינם
לא עוזר שאני מספימה אותו
ושאני עונה לו בחריפות
אין לו סטופ
כל שבוע מייל חדש
דיברתי עם עוד כמה מהפרוג
גם הם קיבלו את זה
קיבלתם מייל דומה?
לדעתי-
צריך לעשות משהו בנידון....
מצידי - שבכלל לא יהיה אפשר לכתוב כתובת מייל אפילו עם רווחים......
מחכה לתגובות
קיבלת ממנו שוב או שיש שקט?פעם שניה שאני מקבלת מייל
כל פעם מכתובת מייל אחרת
שהכותרת היא כל הסרטים בחינם
לא עוזר שאני מספימה אותו
ושאני עונה לו בחריפות
אין לו סטופ
כל שבוע מייל חדש
דיברתי עם עוד כמה מהפרוג
גם הם קיבלו את זה
קיבלתם מייל דומה?
לדעתי-
צריך לעשות משהו בנידון....
מצידי - שבכלל לא יהיה אפשר לכתוב כתובת מייל אפילו עם רווחים......
מחכה לתגובות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים