Gmail משהו השתלט על המייל שלי?

• הוסף לסימניות
כבר תקופה של כמה שבועות, שאני מנסה להכנס למייל שלי, עושה סיסמא, נכנסת ואז אחרי שניה המייל נסגר כאילו לא נכנסתי, ואני צריכה שוב לעשות סיסמא.
יש צד לחשוב שמשהו מנסה לפגוע בפרטיות שלי ולכן אני שואלת.

• הוסף לסימניות
אם לא פתוח בעוד מכשירים
אפשר לפנות לחברת הסינון/ספק אינטרנט

• הוסף לסימניות
כבר תקופה של כמה שבועות, שאני מנסה להכנס למייל שלי, עושה סיסמא, נכנסת ואז אחרי שניה המייל נסגר כאילו לא נכנסתי, ואני צריכה שוב לעשות סיסמא.
תנסו למחוק מטמון, נראה שזה הבעיה

• הוסף לסימניות
תבדקי פה
אם כתוב פתוח ב2 מקומות
זה במייל למטה
1751023597347.png

• הוסף לסימניות
אולי יש לך תוכן שלא מתאים לסינון כנראה
לכן תנסי להכנס דרך מצב אורח
ואז תראי אם נפתח כנראה שזו הסיבה

• הוסף לסימניות
תנסי קודם להיכנס מחלון אנונימי. אם משם זה כן עובד - הבעיה בקבצי הקוקיז שהדפדפן שומר.
בשלוש נקודות שיש בצד שמאל למעלה תיכנסי להיסטוריה ותמחקי אותם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסתי לבדוק את יומן הפעילות
מה זה אפליקציה מורשה???

יש את הפעילות הרגילה מIP שלי
ויש את הקשקוש הזה של אפילקציה מורשה.
אשמח להבין
1751040466976.png

• הוסף לסימניות
זה גם יכול להיות אפליקציה שאת התקנת, כשאת נכנסת לשם מה הוא כותב?

ואם את חוששת שמישהו נכנס לך למייל את יכולה לעשות אימות דו שלבי.

• הוסף לסימניות
אגב התוסף מעקב מיילים עם השני וים עשה לי כאילו משהו נכנס לי למייל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה