כללי משהו חדש שגיליתי באינדיזיין

• פותח הנושא צא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים יצא לי שהייתי צריכה תמונה שנגמרת בשקיפות.
באילוסטרייטור יש מסיכה, בפוטושופ מסכה ומברשות,
כשהייתי צריכה באינדיזיין שקיפות של מעבר הייתי מעבירה לאחת התוכנות האחרות...

והיום מצאתי את הפעולה המקבילה באינדיזיין!
אפקטים > גראדיאנט פידר.

• הוסף לסימניות
יש לזה גם כלי,
תראי בסרגל הכלים ליד כלי המעבר יש מעבר לשקוף.

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!
אני מרשה לעצמי להקפיץ את ההודעה הזו במקום לפתוח אשכול חדש .
אני מנסה לעשות על תמונה שקיפות עם הכלי שנמצא בסרגל כלים "גראדיאנט פידר" הכלי המדובר
ולא הולך לי שממש יהיה צד אחד שקוף אני עושה אבל כמה שניסיתי נשאר קו דק כזה של התמונה שלא נעלם בשקיפות .. למה זה קורה ?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
או שתשחקי עם הסקאלה של השחור-לבן או שאפקט לא חל על "object" אלא על "fill". תנסי ונראה, אולי יש עוד משהו שלא חשבתי עליו.

• הוסף לסימניות
טוב אז ניסיתי וניסיתי וניסיתי וניסיתי ושוב ניסיתי ובסוף איך לא?!
הצלחתי להגיע לתוצאה שרציתי..
תודה רבה בכל אופן!

• הוסף לסימניות
אני משער שהתשובה לשאלתך היא שהיתה מילוי (Fill) צבע לאובייקט/תיבה.
ולכן, בתצוגה (ויש שאומרים גם בהדפסה) נשאר סימן של קו דק מסביב.

נכתב ע"י michal23;1364998:
שבוע טוב!
אני מרשה לעצמי להקפיץ את ההודעה הזו במקום לפתוח אשכול חדש .
טכנית, זה לא כדאי אם את מחפשת תשובה לשאלה.
היות ואלו שפתחו את האשכול המדובר, כבר לא ייכנסו שוב כדי לגלות מי עוד התלהב ו/או לא ידע על הדבר הזה. ונמצא שרק עשירית מקוראי הפורום יראו את השאלה שלך.
קפצ'ו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה