משהו מדבר דרך 013 ברק?

• הוסף לסימניות
האם אתם נהנים מאיכות הקו
לאחרונה הם יצאו במבצע אטרקטיבי
האם כדאי להצטרף?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת. ואפשר לומר שיחסית למחיר(שקל ליום) זה שוה...
אמנם האיכות לא משהו:
לפעמים השומע או המדבר שומעים הד
ואין חדות באיכות הקול, זה קצת מזכיר שיחה בנייד.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת.
המחיר שוה את השירות לקוחות הדפוק שלהם, ואת איכות הקול שקצת פחותה מבזק, ואת צרור הבעיות שיובאו לקמן:
מי שמתקשר אליך אפילו שאתה באמצע שיחה הוא לא שומע שתפוס (אנשים מתעצבנים למה לא ענו להם)
יש להם שירות שאי אפשר לבטל שאם אתה לוחץ על 31 השיחות הבאות עוברות ישר לתא קולי. - הילדים שלי לוחצים על זה בממוצע פעם בשבוע.
הקו מפסיק לעבוד פעם בכמה זמן - כי ככה.
ולפני כשעה הוצרכתי לכבות את המודם שלהם כי יצא מזה עשן ( באמת !!!!)

אבל אחרי הכל זה שווה כיון שהמחיר הוא זול ואתה חייב להשאיר לעצמך את הקו של בזק בשביל התשתית כך שאתה אף פעם לא נשאר בלי טלפון.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להמליץ על 072?
זול יותר מבזק- אבל בכל אופן מה החסרונות?

• הוסף לסימניות
אני יודעת לנחש לבד מי כבר הצטרף, כי אל כל מי שאני מדברת והתחבר אליהם. אני שומעת את עצמי פעמיים בהד חוזר, כאילו זה לפני 80 שנה בשיחה מעבר לאוקיינוס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה