כללי משהו מכיר חוברת פרסום לחתונות

• פותח הנושא dk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עושה פרסום למאיירת כתובות. חשבתי שהכי כדאי לפרסם בחוברות שמיועדות לארגון חתונה וכו' משהו מכיר כזה דבר. אני יודעת שיש ואני לא זוכרת את שמו, אשמח לקבל שם וטלפון.

• הוסף לסימניות
בואי כלה.
יתכן ויש עוד כמה, אך הוא הראשי מבינהם.
אין לי לצערי פרטים כרגע, אבל הוא יצא פרסום כמדומני השבוע, כך שאולי יש בעיתוני סופ"ש.

• הוסף לסימניות
יש כמה:
לקראת כלה - תפוצה: כל הארץ (לפי מודעות מאורסים ב"יתד"). קהל יעד: כלל הציבור החרדיץ
כלולות - תפוצה: כל הארץ (לקוראי עיתון משפחה). קהל יעד: כלל הציבור החרדי (אני מוסיפה: בעיקר מודרניים ובעלי אמצעים).
הינומה - תפוצה: ירושלים והסביבה. קהל יעד: כלל הציבור החרדי.
לחיים - תפוצה: בערים החרדיות במרכז (לפי מפרסמי מודעות אירוסים ב"המודיע"). קהל יעד: חסידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;352105:
יש כמה:

לחיים - תפוצה: בערים החרדיות במרכז (לפי מפרסמי מודעות אירוסים ב"המודיע"). קהל יעד: חסידי.
לחיים יצא בכלל? הם עשו הרבה רעש ולבסוף לא זכיתי לראות את זה יוצא..

• הוסף לסימניות
יצא גם יצא...

• הוסף לסימניות
את יכולה לנסות ליצור קשר עם המפיצים ולבקש שישלחו לך: 08-8666711

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה