עזרה משהו נתקל בבעיה שהווטסאפון מחליף פתאום מספר?

• הוסף לסימניות
יש לי קבוצת ווטסאפון. יום אחד אני משאירה הודעה ונכנסת השיחה (עם ההודעה שהשארתי) ועל הצג מופיע מספר אחר. כמובן ששאר חברי הקבוצה התעלמו מהמספר (בגלל הצנטוקים הרבים של המספרים שמתחילים ב079) וכך לא שמעו את ההודעה. בקיצור, מי שנתקל בתופעה ויודע איך אפשר לפתור את הבעיה אשמח שיכתוב. תודה!

• הוסף לסימניות
בוודאי זה מוכר מאוד, לא נראה לי שיש איך לפתור את זה.

• הוסף לסימניות
החברות נותנים מספר גיבוי בגלל ניתוק המספר הקדם ע"י ועדת הרבנים לעניני תקשורת, כנראה המספר הקדם נותק אצל חברה מסוימת.

• הוסף לסימניות
מעניין כי שני המספרים פעילים. אפשר לשמוע את ההודעות במספר הראשון וגם להשאיר דרכו הודעות רק שההודעות החדשות נכנסות דרך המספר החדש

• הוסף לסימניות
מעניין כי שני המספרים פעילים. אפשר לשמוע את ההודעות במספר הראשון וגם להשאיר דרכו הודעות רק שההודעות החדשות נכנסות דרך המספר החדש
אולי לך זה עובד ולאחרים בחברות אחרות זה נחסם.

• הוסף לסימניות
גם לנו זה קרה השבוע, וחלק אכן לא התעדכנו כי לא הכירו המספ'

• הוסף לסימניות
אני בסלקום ולמספרים הישנים זה חסום לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה