כללי משהו עם הטקסט ממש לא מסתדר לי...

• הוסף לסימניות
אני מנסה כבר המון זמן ולא הצלחתי להגיע לתוצאה משביעת רצון :(
אשמח מאד לעצת המומחים---
תודה מראש

• הוסף לסימניות
את הרקע הייתי מבהיר, ולא לגוון סגול, אולי לצבע קרם או אפור בהיר, את הטקסט הייתי מיישר לאמצע ונותן לו סגול פחות זוהר, אלא גון יותר חום או נוטה לשחור. אולי כדאי לבחור פונט אחר...
סה"כ אהבתי את המסגרת והרקע, עבודה יפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmuel;608739:
את עמדת את זה באינדיזיין?

כן, אבל אני עדיין לומדת ורק בתחילת הקורס (שיעור 5)...

• הוסף לסימניות
כתבת את זה או שזה טקסט מוכן שהורדת לו את הרקע?

הפונט לא משהו. כדאי להחליף.
יש שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי כל עוד זה לא מיועד לכיתה א' למה לנקד?
לדעתי הניקוד סתם מכביד על העיצוב.
כדאי לעשות משהו מעניין בכותרת.
הרקע- מאוד יפה!

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה
אבל דחוףףףףףףףף להחליף פונט ולרווח בין השורות, לפעמים עדיף כתב יותר קטן ורווח בין השורות, כך יש פחות בלגן בעיניים...

עוד כמה זמן כשתתמקצעי במבט אחד תביני מה הבעיה
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;608844:
כתבת את זה או שזה טקסט מוכן שהורדת לו את הרקע?

הפונט לא משהו. כדאי להחליף.
כדאי לעשות משהו מעניין בכותרת.
הרקע- מאוד יפה!

מסכימה

יש שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי כל עוד זה לא מיועד לכיתה א' למה לנקד?
לדעתי הניקוד סתם מכביד על העיצוב.

אז הנה אני הראשונה שחולקת...

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד מיוחד!
לגבי הטקסזט, תעשי שהטקסט יהיה כבלוק אחד מסודר ולא שכל שורה תסתיים איפה שבא לה..
תבהירי רקע.

• הוסף לסימניות
אז הנה אני הראשונה שחולקת...
אני השני...
לדעתי הניקוד גם מבדיל את זה איפשהו מכל מיני דברים של חול וכו'

• הוסף לסימניות
תודה על ההארות!!!
איך עכשיו???

• הוסף לסימניות
יפה מאד. הרבה יותר מרווח ונעים.
בקטנה - שימי לב שהשורה הראשונה לא מתחילה באותו קו מתחילת כל הקטעים האחרים.

ואני אישית אהבתי יותר את הפרחים הראשונים. הכניסה שלהם ימינה היתה יותר טובה.

• הוסף לסימניות
אני גם מאלה שאוהבים את העיצוב, וגם חושבת שיישור לשני הצדדים יכול מאד להקל בקריאה, וכמובן רווחים גדולים יותר בין השורות. כמו כן, חלון היה מוסיף אבל מכיוון שאת בהתחלה, מסתמא לא תדעי איך לעשות זאת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה