משהו קטן לעצמי..

• הוסף לסימניות
שילוב של מנגה וטופושופ.. (השתמשתי בזה לכותרת של הבלוג..)

קבצים מצורפים

• run copy.jpg
    KB 308.1 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
יפה יפה.
מה הרעיון של הכלבים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;762627:
יפה יפה.
מה הרעיון של הכלבים?

הכלבים רודפים אחריהם כנראה כי הם עשו איזו שטות )כרגיל(
למה הם רודפים אחריהם? אני משאיר לכם את כל האופציות פתוחות, תתפרעו :)
אני יגיד לכם תאמת, אני חשבתי על איינשטיין אומר "זהשאמרתי שאני מכיר פסוק שמשתיק כלבים לא אומר שאנחנו צריכים לבדוק את זה!!" וגיבור אומר לו " אין חכם כבעל הניסיון", אבל כמו שאמרתי, תדמיינו מה שבא לכם, תתפרעו :)

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד!

הילדים, בעיקר הכחול, לא נראים די מפוחדים
אחד מהם היה צריך לפזול אחורה, או משהו כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;762644:
חמוד מאוד!

ובכן, בקשר לילד הכחול, לכל מי שיצא להכיר אותו (ודאגתי שכולם יכירו אותו) ידעו ש"פחד" זו לא התכונה שמאפיינת אותו (בלשון המעטה) ובקשר לילד השני, הוא דווקא כן פוזל אחורה, ויותר מבוהל ממנו אני לא מכיר.. :)

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה!!!
הילד הכחול נמוך מדי במסגרת
זה קצת הורס את התנועה שלו...

• הוסף לסימניות
אהבתי!
הקומיקסים האלה גנובים!

(מה עם פרק 5?)

• הוסף לסימניות
איזה פחד!!
(כמה מפחיד-ככה עליז!)

• הוסף לסימניות
אוי הדינמיקה בציורים שלך מדהימים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;762644:
חמוד מאוד!

מה? ההבעות שלהם מצוינות? אחד בפרוש פוזל אחורה. הם שובבים ולא נראים היסטריים אבל בהחלט בורחים מהכלבים מתוך חשש מסוים לחייהם.

• הוסף לסימניות
:Dכנראה שהויכוח יותר פסיכולוגי:)

אם היו רודפים אחרי,
עדה כזאת של כלבים-
עדיף לא להתחיל לצייר...

בכל אופן הציור מתוק מאוד

• הוסף לסימניות
חמוד מאד.
מפריע לי ששני הילדים קרובים מידי למסגרת למטה. הייתי מגביהה אותם. מאד יוסיף לדעתי לצייר קווי מהירות יוצאים מהילדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה