דרוש מידע משהו רכש נעליים באתר MALL-SHOES?

• הוסף לסימניות
יישר כח לכל המשתפים.
הצלתם את כספי.

• הוסף לסימניות
בלי קשר לנושא
הצחיק אותי שהם אפילו לא מנסים להסתיר את זה שהמידע באתר הוא מצאט gpt...

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-12-10 211940.jpg
    צילום מסך 2025-12-10 211940.jpg
    KB 68 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
קניתי שם נעליים לפני יומיים, עדיין לא קיבלתי מייל עדכון על פרטי המשלוח והם לא עונים לי למיילים.
יש למישהו נסיון עם האתר ויודע איך לתקשר איתם?
אשמח לעזרה.
שירות גרוע ביותר. הזמנתי ב28.11.25 עד היום 29.12.25 לא קיבלתי את מה שהזמנתי ואין שום תגובות במייל או ווטסאפ.
לא קלנות שם! נוכלים!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רכשתי שם נעליים לפני בערך שנה וחציי
הגיע אחרי חודש ומשהו בערך..
זה המייל שתיקשרתי איתם-
צפה בקובץ המצורף 1937168
הזמנתי משם נעלים בחודש נובמבר ואין לי מושג מה קורה עם זה, יש דרך לתקשר איתם? שלחתי מייל לא עוזר.....
והכי מוזר שאני ואחותי הזמנו באותו יום ולה כבר הגעה מזמן....?

• הוסף לסימניות
הזמנתי משם נעלים בחודש נובמבר ואין לי מושג מה קורה עם זה, יש דרך לתקשר איתם? שלחתי מייל לא עוזר.....
והכי מוזר שאני ואחותי הזמנו באותו יום ולה כבר הגעה מזמן....?
כנראה שזה ממש תלוי בין אחת לשניה..
אני קיבלתי אחרי חודש וחצי, אנשים טוענים שהם לא קיבלו בכלל
אני אישית תקשרתי איתך דרך המייל שמופיע בצילום מסך הזה והם ענו לי..
תמשיכי לנדנד לא רואה דרך אחרת..
הם לא הביאו לך אבל קוד מעקב?

• הוסף לסימניות
כנראה שזה ממש תלוי בין אחת לשניה..
אני קיבלתי אחרי חודש וחצי, אנשים טוענים שהם לא קיבלו בכלל
אני אישית תקשרתי איתך דרך המייל שמופיע בצילום מסך הזה והם ענו לי..
תמשיכי לנדנד לא רואה דרך אחרת..
הם לא הביאו לך אבל קוד מעקב?
שלחו לפני כמה ימים...
בעז"ה זה יגיע ואם לא גם זו לטובה, מאת ה'!!!

• הוסף לסימניות
שירות גרוע ביותר. הזמנתי ב28.11.25 עד היום 29.12.25 לא קיבלתי את מה שהזמנתי ואין שום תגובות במייל או ווטסאפ.
לא קלנות שם! נוכלים!!!!!!!!!!
תתקשר לחברת אשראי ותכחיש עיסקה, תגיד שלא קיבלת את המוצר ותספק ראיות שהיו חיבים לספק תוך 14 יום לדוגמא

• הוסף לסימניות
שלחו לפני כמה ימים...
בעז"ה זה יגיע ואם לא גם זו לטובה, מאת ה'!!!
אני הזמנתי לפני חודש וחצי מהם. לא קבלתי שום אישור קניה או אישור ששולחים את הנעלים.
אחרי שקראתי מה שכתוב פה פניתי לPAYPAL. אמרו לי, שבגלל שאין לי חשבון PAYPAL וזה היה רכישה חד פעמים עם כרטיס אשראי דרך PAYPAL אז עדיף לפנות לכרטיס אשראי.
פניתי אליהם, והם אמרו שרק אחרי 30 יום הם יכולים לטפל בזה. שזה הזמן שהמוצר אמור להגיע.

עכשיו אמרו לי שהם פונים לאתר ותוך יומים יחזירו לי את התשלום.
זה קצת מפחיד כי האתר יודע את כל הפרטים עלי. שם, טלפון, כתובת, אשראי (מזל ששילמתי עם דיירקט) וכנראה גם ת.ז. לפי מה שכתוב פה, שמבקשים ת.ז.
צריך להזהיר אנשים על האתר הזה.
אולי להגיש בקשה לשרות הגנת הצרכן, כדי שלא עוד אנשים יפלו בפח.

• הוסף לסימניות
אתר מסוכן
הזמנתי שם נעליים לפני כשנה ולא היה תגובה ואפילו לא מייל למזלי שילמתי בפיי פאל ופניתי אליהם והם פנו לשמוע את תגובתו ומייד קיבלתי מייל איומים שאבטל את הסכסוך כי אם לא יהיה לי כתב תביעה ושלחו לי תביעה שלא כל כך קשורה
סוף הסיפור שלא נרתעתי והלכתי עד הסוף ולא שמעתי מהם יותר
היזהרו!!!!
אני ביטלתי הזמנתי כי לא הגיע ולא הגיבו, כרגע אני בתהליך של קבלת מיילים של איומים. אומרים שמסרו למשטרה בעוד שבועיים אצטרך למכתב הגנה. האם זה קרה גם לך והאם באמת היה תביעה בסוף?

• הוסף לסימניות
אני ביטלתי הזמנתי כי לא הגיע ולא הגיבו, כרגע אני בתהליך של קבלת מיילים של איומים. אומרים שמסרו למשטרה בעוד שבועיים אצטרך למכתב הגנה. האם זה קרה גם לך והאם באמת היה תביעה בסוף?
ואן כן איך טיפלת בתביעה? עו"ד?

• הוסף לסימניות
לא תבעו כלום
מהרושם שלי הם רק מאיימים אם עשית משהו חוקי אין מה לתבוע אותך

• הוסף לסימניות
על זה נאמר "לא תביעה ולא נעליים", אל תתייחסו למיילים מהם, תעשו מסנן שמוחק אותם ישירות. וזהו.
הם עובדים בשיטת "מצליח". ובכל מקרה משטרה לא מטפלת בכאלו דברים גם בהנחה שהם צודקים, זה נקרא סכסוך אזרחי, ואם הם באמת חושבים שהצדק איתם הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה לתבוע אתכם בבית משפט. עצם זה שהם מאיימים בפניה למשטרה מראה שהם סך הכל "מאיימים".

• הוסף לסימניות
אם ככה הם הגיבו לך, זה רק מראה כמה הם יודעים שהם לא בסדר ועובדים בצורה לא חוקית...מה שיכול להפיל אותם, ובטח שלא אותך!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה