משהו שאני חושבת עליו כבר כמה זמן-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;796426:
אין ספק רעיון יצירתי וביצוע מפליא, הדיג הזה ....מאוד אהבתי את היצירתיות. אבל נראה לי שהאשכול הזה התפזר.
אנחנו יצורים כל כך מרתקים! כל אחד הבין את דבריה של פותחת האשכול לפי תחומי התמחותו, ואני חוששת שבקצב הזה היא עלולה לצאת נפסדת...
נראה לי שכאן רצוי שתפתח תחרות משימות ציור לפי נושאים וסגנונות.
ובאשכול בניית אתרים תחרות המשימות המעניינת שהציע avraham1, ההצעה של ברק 09 אולי תיפתח באשכול קופירטינג,
הייתי שמחה לרכז אבל להעלות עבודות זה משהו אינסופי, אולי מישהו המנהלים יוכל לעשות זאת בקלות? כך גם לא יראו חלק מהעבודות כשאחרות עדיין לא עלו.
אני מאוד אשמח להתקדם בתחום הציור.
יש למישהו רעיון למשימה ראשונה?
חשבתי על כמה כיוונים נשמח לעבד אותם ביחד:
*בוחרים נושא וכל אחד בוחר (או כמו בהגרלה) צייר אחר כאן שאת סגנונו הוא מאמץ למשימה.
*ליציאה מהציור המטרתי, בוחרים נושא מופשט-לדוגמא לבטא דרך הציור: פערים חברתיים, או תעתועי פוליטיקה, הזמן והאדם.
*תעתועי ראיה- בסגנון ציורי אשר ועוד.
*תנו עוד...
בברכה.
זה לא קופי. העניין במשימות המוגדרות "חשיבה יצירתית" הוא פשוט לחשוב על יצירה מחוץ לקופסא. לפעמים הטכניקה נקבעת מראש ולפעמים היא פתוחה. ישנן משימות שבהגדרה נעשות באמצעות צבעי פנדה וישנן כאלה שאתה צריך לחשוב מה הטכניקה המתאימה ביותר לבריף. הנה דוגמא למשימה מענינת היכולה לשמש כבריף: "רופלאן", "ציזקיפ" ו"לופלי". שלושה שמות של דמויות. המשימה היא ליצור אותן בכל אמצעי, כשהדגש הוא על סגנון אחיד שישייך אותן משפחתית (משפחתית מבחינת סגנון). הם יכולים להיות 3 חברים, 3 יצורים פרוותים, 3 מוצרים השוכבים במקרר וכו'. אפשר גם לבנות סיפור רקע מאוחריהן כדי שנראה האם התוצאה עונה על הסיפור והאם התוצאה אחידה כסידרה.

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי את המשימות של הבוקריפורט באנגלית:
ליצור כריכה חדשה לסיפור
להכין קומיקס על הסיפור
להמציא סוף חדש

נוסטלגיה...

רעיונות לאתגרים:
1. ליצור דמות שהמאפיינים שלה הם למשל: רגיש, פחדן וטוב לב.
זה יכול להיות מעניין ומאוד מלמד, לראות איך כל אחד יוצר דמות אחרת, על בסיס של אותן התכונות.
2. לקחת איורים מספרי ילדים ישנים, ולחקות את הסגנון, או ליצור איור שמזכיר את הסגנון, אבל נעשה בטכניקות מודרניות. זה גם יכול לפתוח לנו את הראש לטכניקות חדשות.
3. לאייר בית שמתאים לדמות שבתמונה.
4. להמציא יצור שלא קיים
5. ליצור איור מתמונות של חלקי מכונות.
6. ליצור איור לפי נושא- למשל, חורף, קיץ, הורות, שמחה, בטחון וכדומה.

• הוסף לסימניות
זה הבעיה- יוזמה.
לפתוח אתר לא נראה לי- המון עבודה גם לבנות והעיקר לנהל. יש לי טיפה נסיון בזה ואני אומרת שזה עבודת פרך!
אני יכולה להתנדב לתת שיעורים פעם בשבועיים על נושא כלשהו בציור-איור און ליין.
אבל- גם לפי ניסיון שלי- אם לא מתחייבים- לא עושים.
ש"ב- חובה.
אולי אכתוב משהו לניסיון ותראו כמה משתמשים בפורום ישלחו עבודות.
רוצים?
אני רצינית!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avraham1;797430:
לא הכוונה ממש לפתוח אתר ולתחזק אותו- אלא רק משהו לתרגול ופתיחת אופקים
שמתי לב שיש פה הרבה חברים ללא אתר, וחבל,
כל שכן פתיחת בלוג בגוגל שזה ממש דקות לפתוח, וכן העיצוב הראשוני
לכן-
כיון שבגוגל סייט בניית אתר זה בחינם
הצעתי לעזור למי שירצה לפתוח לעצמו אתר לשם תרגול
הנה נכנסים לחשבון גוגל שלכם
לוחצים על הקישור הבא
https://sites.google.com/?pli=1
בוחרים שם ומתחילים ממש דקות
שלשלם אחד המשתמשים בפרוג התקשה מעט, שלח את פרטי החשבון שלו בגוגל
ופתחתי לו אתר
הנה זו ההתחלה
https://sites.google.com/site/sarale2324/
מי שחסום לו באתרוג שיודיע להם, אין סיבה שלא יפתחו לו
נ.ב- גוגל סייט זו מערכת מאוד טובה ללקוח שלא רוצה להשקיע הרבה על אחסון למשך שנים
ורוצה אתר תדמיתי בסיסי, הוא משלם לכם עבור העיצוב הראשוני
שמים כמה דפים, צור קשר ועוד
ויש לו אתר חינמי מכאן ואילך לכל החיים
תנסו- רק תרוויחו- יש לי מערכת של הפצה של אחסון בתשלום, אבל אני לא מציע את זה ללקוחות בסיסיים
פשוט חבל על כספם
יו"ט לככככככככככולם

ומה עם עיצוב דף הבית?
בד"כ חוסטינגים חינמים מציעים תבניות מוכנות של עיצוב האתר והם לא מתאימים לי.
ועוד שאלה: יש לך ניסיון עם blogspot? מה דעתך עליהם? זה יכול להתאים? והאם הם מחחיבים אותך בפרסומות משלהם?

• הוסף לסימניות
דבורה-
א- אני אשמח מאוד מאוד אם תעבירי לנו שיעור ניסיון ונראה איך זה ילך!

ב- לגבי בנית אתר שאפשר לשנות את העיצוב שלו, אני בניתי את האתר שלי דרך מערכת וורדפרס, זה לא חינמי אבל זה ממש לא יקר, (יש גם תבניות בחינם, אבל אפשר לקנות תבניות מעולות במחיר ממש נמוך, לא שווה להתפשר על החינמיות, חשוב שאתר מייצג יראה אסתטי ומקצועי.) צריך לשלם על השם והאחסון אבל זה גם לא כ"כ יקר. יש המון תבניות מתוחכמות שמאפשרות שליטה די גבוהה על העיצוב. אם יודעים גם לקרוא ולכתוב קוד אפשר להיכנס לקוד של התבנית ולשנות ממש כל מה שרוצים, אבל מה שיפה זה שלא צריך להתחיל לבנות אתר מאפס, משקיעים זמן בלחפש תבנית שמתאימה עד כמה שאפשר למה שרוצים לבנות לבד, ואז נכנסים לקוד ועושים שינויים אם יש דברים ספציפיים שרוצים להתאים אישית, זה מה שאני עשיתי.
כמובן שאין פרסומות בצדדים.

• הוסף לסימניות
בבלוגר גוגל- אפשר לשנות לוגו ותמונת רקע
אין חובה שיהיה בבלוג שלך פרסום
מי שירצה שאראה לו כיצד להתחיל, אפשר לשלוח הודעה פרטית, ושליטה מרחוק של טים ויואר, ואראה איך מתחילים.

• הוסף לסימניות
גוגל לא מחייב שיהיו לך בבלוג או באתר שאת בונה על המערכת שלהם פרסומות
אלא אם את מחליטה, את שמה פרסומות גוגל, ואת מקבלת 66% ממה שמקבל גוגל מהמפרסם
נניח שגוגל מקבל מהמפרסם שקל עבור כל הקלקה של גולש, אז את מקבלת, 66 אגורות
הממוצע של גוגל אומר שעל כל 1000 גולשים 3 מקליקים
לי יוצא כיום מפרסומות גוגל דולר וחצי ליום ובערך 40 דולר חדש
אבל שוב זה לא ממש חובה
דרך אגב- יש דרך לחסום פרסומות גוגל וכן פרסומות בסרטים של יוטיוב. כך שלא תראו פרסומות אלו בזמן שאתם מסתובבים באינטנרט.
מי שירצה אשלח לו קישור כיצד עושים זאת

• הוסף לסימניות
נניח שרוצים פרסומות אבל רק פרסומות "נקיות" לפי קריטריון מסוים, איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
ברור שראשית יש לפתוח חשבון בגוגל אדסנס
לאחר מכן יש אפשרות לחסום אתרים שמפרסמים בגוגל, אבל יש להם באתר תכנים לא רצויים...תמונות ועוד
הנה תמונה הסבר
%25D7%2590%25D7%2593%25D7%25A1%25D7%25A0%25D7%25A1.jpg

והנה קישור לסרטון הסבר
http://ask-int.blogspot.co.il/2012/01/blog-post_15.html
כיון שהסרטון הוא ביוטיוב לכן עשיתי גם תמונה למי שחסום
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על ההסברים המפורטים!
התחלתי לבנות אתר בהתאם, תוך כדי ניסוי ותהייה נרשמתי לAdWords אם לא הזנתי פריט חשבון יש מצב שאחוייב?לא בצעתי את 4 השלבחים של הזנת קהל יעד סכום תדירות וכו? יחיבו אותי?

• הוסף לסימניות
ראשית- תמיד שמח לסייע.
שנית- צריך לעשות מעט סדר.
דברנו לפני כן על גוגל אדסנס- שזה אפשרות שלנו להרויח מהטמעה של פרסומות גוגל באתר שלנו
כעת את שואלת על גוגל אדוורדס- בגוגל אדוורדס, אנו משלמים לגוגל על מנת שישים את הפרסומת שלנו באתרים השונים.
התשובה לשאלתך- כל זמן של הכנסת את פרטי כרטיס האשראי שלך, אז גוגל לא יכול לגבות מימך כסף,
וכן אם לא שמת שום מודעה שהיית רוצה שגוגל יפרסם
לגבי קהל יעד, ותדירות, זה לא מעכב, ואם שמת פרטי חשבון ומודעה לפרסום אז גוגל יוריד לך מהסכום שכבר הכנסת לחשבון.
אבל במקום לשאול, כנסי לחשבון אדוורדס שלך, ובדקי את מצב החשבון.
בלשונית החמישית מימין כתוב "חיוב" ליחצי עליו תראי כמה כסף נשאר לך בזכות
יו"ט
בהצלחה

• הוסף לסימניות
פינת משבית השמחה...
בבלוג שלי היו במשך כמה חודשים פרסומות של גוגל, ולא הרווחתי מהן שקל.
אחר כך עשיתי חושבים, שאם אתרוג חוסם לי את הפרסומות האלו, והן מופיעות אצלי כריבוע לבן, כנראה שזה משהו שאני לא רוצה שגם אנשים אחרים יראו,
והורדתי את הפרסומות.

ודניאלה, אני מאוד אוהבת את האתר שלך! מומלץ לחברים לבקר, נקי ואסתטי.
ואברהם- האתר שלך, כבר אצלי במועדפים, ללימוד בשעות הפנאי.

• הוסף לסימניות
אכן גוגל זה לא אגרוייסה מציע'ס (מציאה גדולה)
בכל אופן צריך להיזהר לא להקליק על המודעות שאנו אמורים להרויח מזה משהו, כיון שגוגל יודע מי הקליק על ידי IP שלנו וכן קוקיס ועוד אופנים, ולאחר מכן משבית את החשבון, ואין רחמים אצל גוגל, לעולם לא יחזירו למשתמש זה את חשבון גוגל אדוורדס שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....