דרוש מידע משהו שמע על טיפול בכאבי נפש עם פטריה? זה למקרה פיקו"נ ממש,

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כן. וזה מסוכן ממש. רק תחת ביקורת
MDMA כחלק ממחקרים קליניים וגם טיפול בקאטמין
אבל לפי מה שידוע לי זה רק במסגרת מחקר ולא באופן פרטי ואם מישהו לא מורשה עושה את זה זה מסוכן ממש
בקיצור צריך לשאול פסיכאטרים (בבאר יעקב למשל)

• הוסף לסימניות
כן. וזה מסוכן ממש. רק תחת ביקורת
MDMA כחלק ממחקרים קליניים וגם טיפול בקאטמין
אבל לפי מה שידוע לי זה רק במסגרת מחקר ולא באופן פרטי ואם מישהו לא מורשה עושה את זה זה מסוכן ממש
בקיצור צריך לשאול פסיכאטרים (בבאר יעקב למשל)
מה זה קשור לפסיכיאטר ?
ולמה זה מסוכן?
הבנתי שי מקומות בעולם שמטפלים בזה רשמית,
ומה זה ביקורת?,

• הוסף לסימניות
ויש משהו שעושה את זה עם ביקורת טובה שאפשר ללכת אליו?

• הוסף לסימניות
המטפל כביכול אדם רציני מתיישב בוגר סיירת מטכל כמדומה לי היה אז בן 35 +
ואחרי תקופה קצרה מתחילת הטיפול ה' ירחם...

• הוסף לסימניות
זה שהיה מקרה כזה ספיציפי זה לא אומר
אני מאמין שיש שמטפלים בזה והכל בסדר
נחמד שאתה מאמין, אבל אתה בעצמך אומר שזה סיפור של פיקוח נפש.
גם למישהו באמצע התקף לב היית נותן איזה צמח שיש כאלה שהוא עזר להם?

• הוסף לסימניות
החוק לא כ"כ מענין במקרה של פיקוח נפש של ההפרעה הנ"ל,
זה אומר משהו על הסיכון שבטיפול.
כתבת:
אני מאמין שיש שמטפלים בזה והכל בסדר
אז הגבנו שאין הרבה מטפלים בזה,
וגם במקרים שהטיפול מסתיים לא טוב, אבל לא עד כדי כך מסתבך- לא ימהרו לדווח על השימוש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה