כללי משהו שעשיתי לשבת חתן, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
A&M זה הלוגו שבחרתי לשמות שלהם- משפחה אמריקאית
החתונה והשבת בחו"ל.

קבצים מצורפים

• Untitled-2-01.png
    KB 79.8 · צפיות: 20
  • Untitled-2-03.png
    KB 241 · צפיות: 17
  • Untitled-2-02.png
    KB 102.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תעלי בpng יקל על כולנו...

• הוסף לסימניות
בדיוק!!

• הוסף לסימניות
מאד יפה!
אבל התפילה למוצ"ש הייתה נראת לי קצת ילדותית בגלל הצבעים
אבל כשראיתי את השאר ראיתי שזה לא ילדותי

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
לדעתי הצבעים לא ממש מתאימים...

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
יפה גם הדמיון ללוגו המקורי, אך מצטרפת לקודמי שהצבעים מדי ילדותיים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!!
לגבי הצבעים אני גם חשבתי שזה ילדותי קצת.
אבל המשפחה שלחה לי סקלה של צבעים שרק בהם אני אשתמש,
עשיתי להם מס' דוג' וזה מה שהם בחרו.

• הוסף לסימניות
אני לא גרפיקאית, אבל ה A&M לא נראה קשור לשאר, נראה סגנון אחר.
הייתי עושה את העברית בפונט אחר, אולי משהו קצת יותר מופרע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה