מידע שימושי משהו ששמים במקום לקשור שרוכים, מכירים?

• הוסף לסימניות
קניתי נעלי חורף לילדים , מקסימות
אבל יש להן שרוכים והם ממש מסתבכים
אמרו לי שיש משהו כזה ששמים במקום לקשור
מכירים?
ואיפה קונים את זה?

• הוסף לסימניות
קניתי נעלי חורף לילדים , מקסימות
אבל יש להן שרוכים והם ממש מסתבכים
אמרו לי שיש משהו כזה ששמים במקום לקשור
מכירים?
ואיפה קונים את זה?
מתכוונת לזה?

• הוסף לסימניות
שרוכים עגולים או שטוחים?
לעגולים יש נטיה להפתח. שטוחים בד"כ מחזיקים כל היום אחרי שקושרים היטב בבוקר. (ככל שהשרוך ארוג בצורה יותר רפויה זה יותר חזק)
בנוסף יש שרוכי גומי שהם עוד יותר חזקים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משתמשת באלו [ק"ש]
אבל לא בטוחה שמתאים לגילאים צעירים מידיי. יש לו רוחב קבוע ואם איזור השרוכים הוא צר מאוד - אז זה מן הסתם פחות יתאים. תלוי במבנה הנעל.
לי אישית זה מעולה, במיוחד בסניקרס ביו"כ - שאני לא צריכה להסתבך עם קשר שהסתבך בטעות

עריכה: במחשבה שניה, אפשר לשים את זה באלכסון ואז זה כן יתאים לנעליים לילדים

• הוסף לסימניות
אני קניתי בריקושט (=חנות לציוד למטיילים) כמו פקקים כאלו, קצת מזכיר את מה שיש על השרוכים של הקפוצ'ון כדי להדק אותו על הראש - משחילים את 2 קצוות השרוך של הנעל ומהדקים, ואין צורך לקשור.
קצת קשה להסביר
זה נמצא בדכ בצנצנת על הדלפק, עולה 1-2 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה