מידע שימושי משחה של ד"ר וולדמן מחיפה לאטופיק

• הוסף לסימניות
אני מכירה אישית את דר וולדמן,
הוא ממש ממש לא בקטע של רפואה אלטרנטיבית, הוא רופא עור מאד מאד מומחה
( מעבר לזה שהוא אדם מיוחד ירא שמים ואיש חסד גדול, כל החיפאים מכירים אותו, הוא עושה כל כך הרבה חסדים ומחלק מזמנו וממנו למען החולים- שקשה לשמוע אנשים שמדברים עליו בתור 'סוחר' )
אנחנו נוסעים אליו במיוחד! ממודיעין עילית!!!
המשחה שלו עזרה לנו פלאים!
ועוד כמה מאחיותיי נעזרות בה, המלצתי לכמה חברות שישי להם ילדים אטופיים- והם לא גומרים לברך אותי,

(וחבל שאנשים כותבים דברים לא יפים על בסיס כאב שיש להם ממטפל אחר, זה ממש לשון הרע)

• הוסף לסימניות
( מעבר לזה שהוא אדם מיוחד ירא שמים ואיש חסד גדול, כל החיפאים מכירים אותו, הוא עושה כל כך הרבה חסדים ומחלק מזמנו וממנו למען החולים- שקשה לשמוע אנשים שמדברים עליו בתור 'סוחר' )
ועוד כמה מאחיותיי נעזרות בה, המלצתי לכמה חברות שישי להם ילדים אטופיים- והם לא גומרים לברך אותי,

(וחבל שאנשים כותבים דברים לא יפים על בסיס כאב שיש להם ממטפל אחר, זה ממש לשון הרע)
שכוייח
אין קשר בין האדם עצמו וההיכרות עמו לבין המוצרים שהוא מייצר
תעשו הפרדה בין רגש לשכל
שום דבר ממה שכתבו כאן אינו לשון הרע או שם רע חס וחלילה זה הכל מידע פתוח וגלוי לציבור וכל אחד יכול לבדוק זאת איתו או באתר או במוצרים

• הוסף לסימניות

בן אדם צדיק ומיוחד באופן נדיר
החסד שהוא זוכה לעשות בגופו עם כ"כ הרבה אנשים שזקוקים בלי קבלת תמורה זה לא נתפס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה