דרוש מידע משחקים/ חומרי יצירה למשחקיה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לקבל תרומות של משחקים/חומרי יצירה או כל דבר אחר שמתאים למשחקייה.
למשחקיה שבה שומרים על ילדים ממשפחות שנולד להם תינוק ע"י מתנדבות

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תני קצת יותר פרטים כמו:
עיר?
כמות ילדים?
גיל הילדים?
ואני יעביר את בקשתך למישהי שאולי יכולה לעזור לך.
אשמח לשמוע אם למישהו יש רעיון כיצד ניתן לקבל תרומות של משחקים/חומרי יצירה או כל דבר אחר שמתאים למשחקייה.
למשחקיה שבה שומרים על ילדים ממשפחות שנולד להם תינוק ע"י מתנדבות

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תני קצת יותר פרטים כמו:
עיר?
כמות ילדים?
גיל הילדים?
ואני יעביר את בקשתך למישהי שאולי יכולה לעזור לך.
בפריפריה
מדובר על כ80 ילדים פעמיים בשבוע
ילדים בגילאי שנה עד שבע
אשמח לתת פרטים נוספים לפי הצורך
במייל yedidot100 שטורדל
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
אולי תפרסמו ב"רשות הרבים" של יתד? עכשיו ערב פסח הרבה ממיינים.

אני ספציפית מעבירה במשפחה ודברים חדשים- מוכרת.
אם אוכל אארגן לך שקית עם משחקים שלא בשימוש (בעיקר משחקי קופסא כי את הצעצועים של יום יום מיינתי לפני חנוכה...) יש לי עגלת בובה שלמה אבל בד קרוע. ניתן לשימוש. עגלה הכי פשוטה בשוק בלי גגון.
חברות של ביתי משחקות גם בזה אבל מיותר לי.

• הוסף לסימניות
תודה גדולה @המטבח של סימא
יישר כח על התיווך קיבלנו ארגזים עם חומרי יצירה מקסימים!
שיהיה לך לזכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה