דרוש מידע משחקים לגיל שמונה חודשים

• הוסף לסימניות
לא חייבים גם להוציא הרבה כסף על משחקים,
בגיל הזה לקחתי קופסא של מטרנה ועשיתי חור למעלה, קניתי מקלות קרטיבים צבעוניים בחנות יצירה
ונתתי לילד להכניס אחד אחד לקופסא.
כמובן בגיל הזה הקשב לא להרבה זמן והם זקוקים להחלפה כל רבע שעה בערך.
בגיל 8 חודשים???

• הוסף לסימניות
בגיל הזה לקחתי קופסא של מטרנה ועשיתי חור למעלה, קניתי מקלות קרטיבים צבעוניים בחנות יצירה
לגמרי...
אפשר גם לקנות בהכול בשקל: חבילת לורדים, חותמות, מדבקות.
חישוקים, בועות סבון.
בנוסף בבאזרים אפשר למצוא שקיות משחקי הרכבה ב12 שקל לשקית.

• הוסף לסימניות
בגיל 8 חודשים???
למה לא?
למדתי את זה מהמעון הם מלמדים אותם על תפיסת דברים בצורה של צבת (שתמיד שואלים על זה בטיפת חלב) ועל מוטוריקה עדינה.
בדרך כלל בגיל הזה צריך לשבת איתם ולשחק איתם לפחות בהתחלה, אני מביאה לילד אחד אחד והוא מכניס ,היו לי כמה מכסים ולכל אחד חור בגודל אחר, מהקטן לגדול והתחלתי עם חור "גדול" והמשכתי ליותר קטן שוב גם הגדול לא היה ממש גדול אלה רק בקטע שלא משנה באיזה זווית יהיה המקל הוא תמיד יצליח ,
וככה כשהוא למד והצליח המשכתי איתו למאתגר יותר (היה לי מלאי קופסאות ).
בגיל גדול יותר לקחתי מקלות צבעונים בגודל של קיסמי שינים ונתתי להם קופסאות של תבלינים גם שם יש חור אחד גדול ואחד קטן. יופי של תעסוקה.
בגיל עוד יותר גדול חרוזים שעושים מהם מחזיקי מפתחות. כל אלו מוטוריקה עדינה.

ואם את שואלת ילדים עד גיל שנה תני להם להוציא את כל תכולת ארון במטבח הם יהיו מפסוטים ויכניסו לך דברים לסירים, ילדים מאוד אוהבים להניס ולהוציא בגיל הזה.

ולמרות כל מה שרשמתי יש לי המון משחקים ועדיין הם הכי אוהבים את הדברים הלא קונבנציונליים

• הוסף לסימניות
שואלת לגבי משחקים לקטנטנים: 4-5 חודשים
איפה אפשר לקנות משו איכותי במחיר סביר?

• הוסף לסימניות
@אביטלוש
אני אוהבת דברים של פישר פרייס או דברים דומים, משחקים מעולים לגיל הזה ונשמרים לי מילד לילד.
מחירים אני לא יודעת אבל כשאני רואה משחק והוא נראה לי מעניין לגיל הזה ושל חברה טובה אני יודעת שזה שווה את הסכום כי זה עובר מילד לילד.
(כאן אני יספר שהבדיחה המשפחתית שכוס חד פעמית הכי טובה לגיל הזה והכי מעסיקה)

תראו לי בית שלא היה בו כזה משחק: (אזור ה40 ש"ח)
6dac75c8c8767a199e25e66a2d0a849c.webp

• הוסף לסימניות
@אביטלוש
אני אוהבת דברים של פישר פרייס או דברים דומים, משחקים מעולים לגיל הזה ונשמרים לי מילד לילד.
מחירים אני לא יודעת אבל כשאני רואה משחק והוא נראה לי מעניין לגיל הזה ושל חברה טובה אני יודעת שזה שווה את הסכום כי זה עובר מילד לילד.
(כאן אני יספר שהבדיחה המשפחתית שכוס חד פעמית הכי טובה לגיל הזה והכי מעסיקה)

תראו לי בית שלא היה בו כזה משחק: (אזור ה40 ש"ח)
6dac75c8c8767a199e25e66a2d0a849c.webp
תודה על התגובות המפורטות.
ואיך ידעת שיש לי את הטלפון הזה עוד מימי הילדה הבכורה (קרוב ל20 שנה....)?

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי כך רק ממליצה על מקלות ארטיק לא צבעוניים אלא בצבע עץ כי הילדים מכניסים לפה ואז יורד צבע. אני גם נותנת להכניס פונפונים,
מקלות ארטיק אפשר גם להכניס לבקבוק של מרכך כביסה וגפרורים לבקבוק שמפו.

• הוסף לסימניות
מגדל ועליו משחיתים טבעות, עלה לי 10 שקל, והילד בן השנה משחק ונהנה מאוד, על כל טבעת שמשחיל מוחא כפיים באושר...
גיל שנה גם בימבה אפשר.
ספרים מנגנים ולא מנגנים ...

• הוסף לסימניות
בגיל שמוונה חודשים?

• הוסף לסימניות
יש משחק נורא חמוד שיש לו מצד אחד סוג לחצנים שמשמיעים צלילים כמו אורגן...
ומצד שני3 חורים עגולים להכניס לשם כדורים, ולדפוק פנימה עם פטיש. כשהכדורים נופלים פנימה הם גם משמיעים את הצלילים הנ"ל...
לא מצליחה להסביר יותר אבל אם תראי את זה בחנות משחקים תקשרי למה שדיברתי...
הבן שלי מגיל 8 חודשים מתעסק בזה שעות!!
וגם הגדולים יותר מתלהבים לשחק עם זה...
גם מכוניות בכל מיני גדלים יכולים לספק תעסוקה
מצאתי את המשחק הזה שהמלצת, קניתי, והוא ממש מרתק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה