מידע שימושי משחק לונה פארק

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים, היה 'במודה' משחק מחשב בו הילד בנה לונה פארק.
היו לכך רמות ושלבים, ושרפנו עליו שעות.
יש למשהוא מושג, איך אני יכולה להוריד/ להשיג/ לקנות אותו?
אני צריכה את זה לילד מאושפז שמאז שסיפרו לו עליו, חולם לשחק בו.
ו- דרך אגב, איך קוראים למשחק הזה בכלל? שאני ידע את מה לחפש...
תזכו למצוות ו א גוטע קוויטל

• הוסף לסימניות
חיפשתי לך ברשת ומצאתי משהו שנקרא "רולר קוסטר טייקון".
יש את זה בכל מיני אתרים ברשת להורדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;458005:
חיפשתי לך ברשת ומצאתי משהו שנקרא "רולר קוסטר טייקון".
יש את זה בכל מיני אתרים ברשת להורדה.

מצאתי, אבל אני אתרוגית- חסומה

• הוסף לסימניות
את מוזמנת אמור להיות לי את התקליטור שלו בבית (אחרי החג אבדוק בל"נ)

• הוסף לסימניות
יש גם משו דומה מאד של מיקרוסופט. גן חיות בתלת מימד מאד יפה!
יש לי דיסק (בתקווה שזה עדין קיים) על המחשב שלי זה לא עלה אולי יעלה על מחשבים אחרים (זה משנת2000 משו כזה)

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הלונה פארק השם של זה באמת כמו שכתוב כאן משחק מדהים ששורפים עליו לילות וימים ללא יכולת התנתקות חבל על הזמן אשמח לעזור תגידי לאן להעביר

• הוסף לסימניות
יש משהוא בבני ברק? עדיף באזור רמת אהרון/אלחנן

• הוסף לסימניות
אשמח גם
אפילו לקישור שמשם אפשר להוריד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה