עזרה משחק רגעים של קסם

• הוסף לסימניות
את יכולה לקחת בשמחה רבה !
איפה את במודיעין עילית?
כי תצטרכי לבוא אלי אני בבידוד

• הוסף לסימניות
יש משהו בבני ברק?
להשכיר בזול, או למכור בזול?
אשמח למידע!

• הוסף לסימניות
יש משהו בבני ברק?
להשכיר בזול, או למכור בזול?
אשמח למידע!
יש לי גמ"ח להשאלה של משחק זה
ומשחקים דומים כמו SO DO U
רגעים של קסם כרגע הכל מושאל אבל אפשר לנסות ליצור קשר בעוד תקופה
marshima609 בגימייל

• הוסף לסימניות
אני גרה במודיעין עילית,
אבל יש לי חולי קורונה בבית :rolleyes:
לא ממליצה לך לקחת ממני.
בהצלחה!
משכירה או מלווה?
אשמח להצטרך לתור..
ממודיעין עילית..

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה, במודיעין עילית. תתייגו ואשלח בפרטי, (בשביל מה יש פרימיום;))

• הוסף לסימניות
בבני ברק להשכרה במחיר מוזל0527613877

• הוסף לסימניות
לא מכירה מקרוב את המשחק, אבל ממה שהבנתי השאלות והשיח סביב זה זה נשמע לי מתאים לנשים, השאלה אם לגברים זה לא חופר? הם נהנים מדבר כזה?

• הוסף לסימניות
אני בהלם, התחלתי לקרוא את האשכול וגרם לי לחשוב שאני מטופשת....
קנינו את המשחק הזה - ופשוט לא מעניין , ישב בארון כאבן שאין לה הופכין, הרגשתי רע ואמרתי אולי יעזור לזוג אחר, העברתי את זה ל2 חברות והן צחקו והחזירו לי .... לא היה להם מה לעשות הן אמרו לי מונפול יותר מעניין....
העברתי את זה לכלה צעירה ולא ביררתי מה עלה בגורל המשחק...
מעניין אותי אם יש עוד אנשים שכך הרגישו

• הוסף לסימניות
@תאו רק עכשיו ראיתי את התגובה,
אם את רוצה אשמח להשאיל לך תוכלי לכתוב לי למייל 9285242 שטרודל ג'ימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה