איזה דברים מרכיבים עם זה?יש משחק הרכבה בשם מריונקס אצלי הוא מעסיק שעות
רק שימי לב יש כל מיני סוגים- האפור הכי מוצלח לדעתי למרות שגם יש אחרים מוצלחים
צפה בקובץ המצורף 1574150
יש לך קישור לתמונה שהבאת ?היתה פה המלצה בעבר על קופסת דמויות של קינדר וולט וסתם ככה ערכות יהודיות עולות יקר יש תינוקיה, חדר בנות וכל מיני דברים מדהימים אבל יקרים ביחס לתמורה יש מארזים רק של בובות בכל המחירים
(למשל פה)
בית בובות, ואם יש אז איבזור חדש או תוספת חדרים וכד'
יש מוצר חדש כמו בימבה כיף קניתי לילדים ועוד לא פתחתי אבל נשמע כיף מאד.
אם יש לך בית גדול מתקפל זה דבר שימושי וכיף להוציא מתי שמשמעם מהכל
לי ספציפית יש את זה וזה מושלם (משמש גם כסוכה/ חנות/ מאפיית מצות/ גן/ מעון)
מתקפל דק ולא תופס מקום באיכסון (נכנס אצלי בכיס של התריס והחלון)
צפה בקובץ המצורף 1571284
כמובן פליימוביל ולגו (דופלו) כמה שתוסיפי זה יהיה משובח כי הכל משתלב אחד בשני. (יש לי שריטה עם משחקים יש לי כמויות מכל דבר, גם מקליקס- הוספתי מגה קליקס)
משחקי קופסא זה מצוין אבל צריך לשבת איתן זה תלוי בך כמה את פנויה או כמה את צריכה שיעסיקו את עצמן (למשל בשבתות)
איבזור לבובות יש? יש מקום? יש מיטות מהממות וכל מיני תוספות שמעצימות את החויה- בגדים מנשא וכד'
עגלת קניות סופרמרקט שימושי אצלי מאד (גם כעגלת שכיבה לעת מצוא כשבאות חברות)
בקיצור פתחתי לך פה עוד כיוונים מקווה שלא תתבלבלי...
אני קניתי בהום סנטר במבצע 199יש לך
יש לך קישור לתמונה שהבאת ?
ממש אהבתי שאפשר לקפל את זה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים