כללי משחק

• הוסף לסימניות
ב"ה

הייתי שמחה לשמוע חו"ד על המשחק.
(זאת המדבקה שנמצאת על הקופסא)

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    2.9 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שימי לב, בלוח בראשירבה צריך להיות בראשיתרבה.
חוצמזה צבעוני ונחמד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ומקסים, צבעים מוצלחים ומתאימים מאוד, המשחק (קרטון) יושב טוב.

• הוסף לסימניות
שילוב צבעים חי ויפה, כיאה למשחק, לדעתי את המילים "שבץ נא" להקטין מעט בשביל הקומפ'.

• הוסף לסימניות
מושלם.
ואעפ"כ, הייתי שוקל את המילה "רש"י" בכותרת בשחור.
יאפשר קריאות גבוהה יותר של הכותרת - כמו גם המחשה נושאית טובה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
המשחק מקסים, צבעוני ומושך
מפריע קצת ההוראות המפורטות שמופיעות בקופסה מלמעלה, בד"כ זה בתחתית הקופסא,

• הוסף לסימניות
מושקע ויפה

• הוסף לסימניות
משחק מושקע ומיוחד,
הייתי מרחיקה קצת בין הרש"י לשבץ נא. ההוראות לא אמורות להיות בתחתית המשחק?

• הוסף לסימניות
וואו! מקסים. צבעים מזמינים וקומפוזיציה מעולה.

• הוסף לסימניות
מקסים ומושך מאוד!

• הוסף לסימניות
מהמם, התלהבתי מאד
מצטרפת לריקי בענין הוראות המשחק, בד"כ ההוראות בתחתית הקופסה
נראה לי קצת כמו לכתוב בספר את התוכן בשער..

• הוסף לסימניות
נהדר!!! שילוב צבעים נהדר. קומפוזיציה טוב ואוירה ממש מושכת לשחק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה