מידע שימושי משחת גילוח לגבר

• הוסף לסימניות
כעת חבילה של MAGIC עולה 1.5$ באמזון במקום 15$....... (וניתן להזמין כמה בבת אחת ולמכור בארץ)

1620648419965.png

אבל יש שם המון סוגים, ניתן לראות

• הוסף לסימניות
האמת ראיתי את זה, משלוח עולה מעל 10$....
מחפשת בארץ...

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי אין הבדל בין גבר לאישה.
אלא א"כ השיער עבה במיוחד.
אני אישית השתמשתי במשחת נשים.
היה מאוד פופלרי.
לא זוכר שם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כעת חבילה של MAGIC עולה 1.5$ באמזון במקום 15$....... (וניתן להזמין כמה בבת אחת ולמכור בארץ)
הוא לא פראייר.. אמנם יחידה עולה דולר וחצי, אבל משלוח עולה עוד 11 דולר. ומקסי' להזמנה 3 יחידות....

• הוסף לסימניות
הוא לא פראייר.. אמנם יחידה עולה דולר וחצי, אבל משלוח עולה עוד 11 דולר. ומקסי' להזמנה 3 יחידות....

אני זוכר שבישיבות מכרו את האבקה של מג'יק אבל אני לא זוכר מה היה המחיר, כך שמי שמשתמש שיבדוק האם אכן זה משתלם.

ומוצרים רבים גם עם המשלוח עדיין יוצא יותר זול מקנייה מקומית, וכן אם מצרפים זאת לקניה שבינכה קונים באמזון, תוספת המשלוח למוצר נוסף מינורית לחלוטין.

ודוגמא של מוצרים שניתן לצרף:

יש גם מוצצים של MAM ויוצא 2 מוצצים ב6$

ושל NUK עולה כעת 2 ב3$

מחזיק מוצץ של MAM (אריזה של 2 מחזיקים) ב 5.3$

6 מחזיקים

ואם עושים משלוח כבר שווה לבדוק ברשימת הBEST SELLER של התינוקות

ולעשות קצת טוב בעולם יש להתחיל את הקניה עם כתובת הסמייל

וניתן למצוא עשרות מוסדות תורה ברשימת המוסדות שניתן לבצע דרך אמזון את הסמייל אליהם

American Friends of Hebron Yeshiva Jerusalem Inc - ישיבת חברון גבעת מרדכי

Yeshivas Chasidei Belz-Belz Institutions in Israel - ישיבת בעלז ירושלים

American Friends of Yeshiva Dmir Inc - ישיבת מיר ירושלים

American Friends of Ponevez Yeshiva in Israel Inc - פונוביז' בני ברק

Batay Avoth of Ponevez Yeshiva Inc

Yeshiva Ohel Simon of Jerusalem

Kamenitzer Yeshiva of Jerusalem Inc

Yeshiva Wolozin Bnei Brak Israel Inc

Yeshiva Beth Abraham of Jerusalem Inc

ולסיום, קופון 60% הנחה על מסך LCD צבעוני לצביעה (ההנחה מופיעה בקופה - תקף עד ה9.5 או עד גמר החשק לאמזון)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני זוכר שבישיבות מכרו את האבקה של מג'יק אבל אני לא זוכר מה היה המחיר, כך שמי שמשתמש שיבדוק האם אכן זה משתלם.

ומוצרים רבים גם עם המשלוח עדיין יוצא יותר זול מקנייה מקומית, וכן אם מצרפים זאת לקניה שבינכה קונים באמזון, תוספת המשלוח למוצר נוסף מינורית לחלוטין.

ודוגמא של מוצרים שניתן לצרף:

ניתן למצוא מבחר מוצרים באיזור ה1$

קופונים (מוגבל לקופון אחד בכל קניה - ההנחה מופיעה בקופה)

מקרן

מקרן לתקרה (לא לסרטים) עם רעש לבן

ספינר לתינוקות

זכוכית מגדלת לקריאה

נעליים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה ללכת לאתרים?
הכי פשוט בעולם!!!
בכל חנות פארם שנם כמה סוגי משחות
הפופולאריות הם:
אורנה 19
veet-ורודה

• הוסף לסימניות
לפי הרבה פוסקים צריך להיזהר להוריד את המשחה במים ולא בכלי חד כמו סרגל וכרטיס אשראי/קופ"ח כי אחרת עוברים איסור השחתה

• הוסף לסימניות
כמה זמן צריך להשאיר עד המשחה על העור כדי שיהיה חלק לגמרי?
יש לי VEET לעור רגיש (למרות שהעור אינו רגיש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה