דרוש מידע משחת שיניים טובה שלא (אולי) מזיקה לשן

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון התחלתי יותר להקפיד על צחצוח וראו איזה פלא
השיניים כואבות לי!
תמיד היה חורים קטנים אבל מאז הצחצוח -אחד על אחד הכאבים מופיעים בעוצמה לפרקים
כבר ראיתי באחת האשכולות שיש הרבה משחות שיניים שמכנסיות חומר שעושה חור בשיניים , לא בדקתי, לא יודעת אם נכון -ייתכן
אבל חייבת המלצה למשחת שיניים כזו -איכותית שאתם משתמשים בה קבוע וללא הבעיה הנ''ל
יש?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי שיניים רגישות מאד, ורופא השיניים אמר לי לבקש המלצות בבית המרקחת למשחה יעודית.
הביאו לי משחה של סנסודין (יש להם כל מיני, על מה שיש לי מופיע בפירוש שהוא מיועד לשיניים רגישות), ואורו עיני.
הטעם עדין, השן 'צופתה' במין ציפוי שמגן עליה מכל מה שהיתה מרגישה לאורך הזמן.
הטעם עדין מאד.
חסרונות: פיה רחבה שמוציאה כמות יותר גדולה, וללא תשומת לב - המשחה נגמרת מהר מדי.

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון התחלתי יותר להקפיד על צחצוח וראו איזה פלא
השיניים כואבות לי!
תמיד היה חורים קטנים אבל מאז הצחצוח -אחד על אחד הכאבים מופיעים בעוצמה לפרקים
כבר ראיתי באחת האשכולות שיש הרבה משחות שיניים שמכנסיות חומר שעושה חור בשיניים , לא בדקתי, לא יודעת אם נכון -ייתכן
אבל חייבת המלצה למשחת שיניים כזו -איכותית שאתם משתמשים בה קבוע וללא הבעיה הנ''ל
יש?
תודה רבה!
גם לי היה אותו דבר,
יש שיניים יותר רגישות הרופא המליץ לי על סנסטיב של קולגיט ומברשת שנים סופט של קולגייט ומאז שקט שם בשיניים...

• הוסף לסימניות
יש לי שיניים רגישות מאד, ורופא השיניים אמר לי לבקש המלצות בבית המרקחת למשחה יעודית.
הביאו לי משחה של סנסודין (יש להם כל מיני, על מה שיש לי מופיע בפירוש שהוא מיועד לשיניים רגישות), ואורו עיני.
הטעם עדין, השן 'צופתה' במין ציפוי שמגן עליה מכל מה שהיתה מרגישה לאורך הזמן.
הטעם עדין מאד.
חסרונות: פיה רחבה שמוציאה כמות יותר גדולה, וללא תשומת לב - המשחה נגמרת מהר מדי.
שימי לב, נראה לי כתוב על זה לא לשימוש מעל 4 חודשים ברצף

• הוסף לסימניות
תודה שהסבת את תשומת לבי.
לצערי אני קצת מזניחה את השיניים שלי בנושא הזה :(

• הוסף לסימניות
אנחנו גם, מאז שהתרגלנו לסילונית אי אפשר בלי זה, זה מעולה

• הוסף לסימניות
קולגיט מכירה -
מה זה סנסטיב? משמעותי?
כן, זה הרעיון.
זה לשיניים רגישות.
תמיד השתמשתי בקולגייט רגיל וכאב לי בשיניים.
שעברתי לסנסטיב נגמר הכאב.
יש את זה בסופר פארם, בית מרקחת.

• הוסף לסימניות
מה טווח במחירים של הנ"ל?
(סנסטיב\סילונית)
לסנסטיב יש 2 סוגים יש יותר זול שאפשר להשיג אחד ב25 השני חינם או שעכשיו ראיתי בסופר פארם ב11.
היקר יותר עולה 26/27 לרוב אין עליו מבצע.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על משחת שינים של פוראוור,

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
ממליצה על פרודונטקס.
משתמשת כבר 15 שנה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה