משטחי עבודה עמוקים במטבח - בעד ונגד

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש פרזול שלא חוסם את הארון העליון

דלת נכנסת למעלה.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הופס, לא ראיתי את ההודעה של @א6

ואני מוסיפה שאפשר שהארונות יהיו כמו ארונות עליונים, כך שמשטח השיש יהיה רציף

• הוסף לסימניות
תראו את זה (כיף לראות שמישהו ביצע את מה שדמיינתי חח)
upload_2019-7-2_9-11-10.png

• הוסף לסימניות
ואיך זה עובד?
לאן הדלתות נעלמות?
זה נראה שהן עולות בציר ללמעלה
באמת מעניין איך הפרזול הזה עובד
אבל מה שרציתי להראות כאן זה את השימוש הפרקטי למשטחי עבודה עמוקים

• הוסף לסימניות
ראיתי תמונה דומה ושם הדלת יורדת לכיוון הארון התחתון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ה נראה שהן עולות בציר ללמעלה
באמת מעניין איך הפרזול הזה עובד
אבל מה שרציתי להראות כאן זה את השימוש הפרקטי למשטחי עבודה עמוקים
את חושבת שיותר נוח למתוח את היד כל פעם מעבר ל-50 ס"מ מאשר להרים אותה ולהוריד משהו מלמעלה ...
משהו פה לא מסתדר לי בתמונה -זה נראה כמו מערכת ארונות שיורדת על חור בשיש (ראו את הסכינים להיכן נעלם החוד?)

• הוסף לסימניות
את חושבת שיותר נוח למתוח את היד כל פעם מעבר ל-50 ס"מ מאשר להרים אותה ולהוריד משהו מלמעלה ...
משהו פה לא מסתדר לי בתמונה -זה נראה כמו מערכת ארונות שיורדת על חור בשיש (ראו את הסכינים להיכן נעלם החוד?)
כן, אני חושבת שיותר נוח שזה נמצא מולי, מאשר מעלי, ולדעתי זה לא עמוק מדי.
ואת צודקת לגבי זה שהמערכת הזאת נכנסת לתוך הארונות התחתונים, לא שמתי לב.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה עומד על אי.

• הוסף לסימניות
לי אישית יש עומק 70 בצד אחד של המטבח-הבשרי
כיף לעבוד,
המגירות למטה עומק רגיל
למעלה הארון 40 ס"מ.
פשוט תענוג
זה משטח בעומק 70 יש לו משמעות במחיר גם.....
בנוסף המגירות מלמטה יצא לי לעשות אותם בעומק 65 וזה תוספת משמעותית למחיר
וגם נוצר רווח בין הכיור לקיר חלל של יותר מ10 סמ
יש לי תמונה של לקוחה מלפני שנתיים אחפש אותה ושם זה די בלט בעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה