כללי משימה: עצבו מודעה ועלו אותה לכאן!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילוז;2191337:
אני בא ומזכיר שוב, לדעתי כל עוד לא יצאה הוראה מפורשת ממשרד הבריאות עדיף לא לקנות את המוצרים שנכללו בנגיעת הסלמונלה.

טול קורה מבין עיניך והתלהמות ממקשי מקלדתך.
אם קיים חשש ולו הקטן ביותר על מוצרים מסוימים, הייתה יוצאת הוראה של משרד הבריאות להמנע מקנייתם.
ושוב, תן לקהל להחליט כ"א לעצמו. את הנתונים הרי כולם יודעים.
לדעתך עדיף לא לקנות?! אל תקנה!!!
באיזה היתר אתה מרים קמפיין נגדם?
(אין צורך להגיב, התגובה היא רטורית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2191664:
טול קורה מבין עיניך והתלהמות ממקשי מקלדתך.
אם קיים חשש ולו הקטן ביותר על מוצרים מסוימים, הייתה יוצאת הוראה של משרד הבריאות להמנע מקנייתם.
ושוב, תן לקהל להחליט כ"א לעצמו. את הנתונים הרי כולם יודעים.
לדעתך עדיף לא לקנות?! אל תקנה!!!
באיזה היתר אתה מרים קמפיין נגדם?
(אין צורך להגיב, התגובה היא רטורית)

המגיב הגיב שאין צורך להגיב.

אבל אני כן הרגשתי צורך להגיב...

מצטרף להנ"ל: תנו לציבור להחליט. כל הקמפיין מריח משהו מכור מראש - איך אמר ראש הממשלה (באחת מפרשיותיו הרבות :) )... אין עשן, אין אש, יש אויר חם, המון אויר חם...

לא יודע בדיוק למי יש אינטרס, אבל מנסים לייצר רמדיה ב', מספיק שהתקשורת "הצדיקה" כבר עושה את העבודה. אנו מה לנו להצטרף ועוד בטח לא בוודאות שכזו.

• הוסף לסימניות
ברור שכל מלבי האש בפרשייה זו ודומות שלכולי עלמא לא נעשו בזדון, אלא בטעות אנוש, מחוייבים ע"פ ד"ת הרבה הרבה כסף לחברות השונות.
טענות כמו, 'יוניליוור מרויחים מספיק כסף', הם טענות סדומיות ואויליות, אין כאלו טיעונים בהלכה היהודית.
לכן, הייתי מציע לסגור אשכול מטופש זה, ולא לפתוח פה אשכולות נגד אנשים וחברות, בכלל.

• הוסף לסימניות
תרשו לי להביע את דעתי....
הקורנפלקס הוא רק קצה קרחון ממה שהולך במפעלים

לפני שבאים בחרדה לתבוע את תלמה !!
שיבואו לכמה מאפיות בבני ברק לראות את רמת ה"סטריליזציה"
שאני תוהה לעצמי כל פעם שאני עוברת שם איך משרד הבריאות נותן להם רישיון??

ולא חסר אולמות שאחרי שאוכלים שם ומרגשים טוב צריך לברך ברכת הגומל...
לא שאני חושבת שתלמה נקיים מכל אשמה
אבל אם כבר פותחים חשבון...אז הוא ארוך מאד...!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2194668:
תרשו לי להביע את דעתי....
הקורנפלקס הוא רק קצה קרחון ממה שהולך במפעלים

לפני שבאים בחרדה לתבוע את תלמה !!
שיבואו לכמה מאפיות בבני ברק לראות את רמת ה"סטריליזציה"
שאני תוהה לעצמי כל פעם שאני עוברת שם איך משרד הבריאות נותן להם רישיון??

ולא חסר אולמות שאחרי שאוכלים שם ומרגשים טוב צריך לברך ברכת הגומל...
לא שאני חושבת שתלמה נקיים מכל אשמה
אבל אם כבר פותחים חשבון...אז הוא ארוך מאד...!

צודקת, ראיתם פעם איך מכינים פיצות בפיצריות? עם אותה יד הוא מכין את הבצק, שם זיתים, עונה לטלפון, לוקח כסף, מתקתק בקופה, מנקה את השולחן, מגרד באוזן וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה100;2194690:
צודקת, ראיתם פעם איך מכינים פיצות בפיצריות? עם אותה יד הוא מכין את הבצק, שם זיתים, עונה לטלפון, לוקח כסף, מתקתק בקופה, מנקה את השולחן, מגרד באוזן וכו'...

די...
לא נראה שמעכשיו אוכל לאכול פיצה, התיאורים שלך... :)

• הוסף לסימניות
המלצה חמה על פיצרייה טעימה במיוחד!

אם כבר מדברים פה על פיצות...
אני מזמין אותכם לבא לפיצריה טעימה במיוחד! בשם "פיצה גולן" פיצרייה איכותית ביישוב בית אל

מה יש בפיצריה? *לחם שום (רגיל/ עם גבינה) *פיצה (4 סוגים) *פסטות (ברוטב שמנת/ עגבניות) *סלט יווני/ טונה *מיצים (קולה, ספרייט, פאנטה וכו'...) בואו לטעום ולבקר ביישוב עכשיו כשיש עדיין חופש!!

לפרטים: 02-997-2992 עוד מספר: 072-3211172

התקשרו עכשיו!!

• הוסף לסימניות
לידיעתך אילוז היקר פרסום באתר כאן צריך אישור מערכת.

• הוסף לסימניות
כבר שלחו לי מפרוג הודעה בנושא. תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילוז;2194699:
המלצה חמה על פיצרייה טעימה במיוחד!

אם כבר מדברים פה על פיצות...
אני מזמין אותכם לבא לפיצריה טעימה במיוחד! בשם "פיצה גולן" פיצרייה איכותית ביישוב בית אל

מה יש בפיצריה? *לחם שום (רגיל/ עם גבינה) *פיצה (4 סוגים) *פסטות (ברוטב שמנת/ עגבניות) *סלט יווני/ טונה *מיצים (קולה, ספרייט, פאנטה וכו'...) בואו לטעום ולבקר ביישוב עכשיו כשיש עדיין חופש!!

לפרטים: 02-997-2992 עוד מספר: 072-3211172

התקשרו עכשיו!!

חחח לא נראה לי שעם הקישורים לגרידת האוזן... זה מה שכולם רוצים לאכול עכשיו :)

• הוסף לסימניות
בסדר... אבל אם מישהו בא לו - אני ממליץ במיוחד לבא לבקר בפיצריה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילוז;2194740:
בסדר... אבל אם מישהו בא לו - אני ממליץ במיוחד לבא לבקר בפיצריה!

ב״ה

ערב טוב אילוז, בואו נמשיך להיות פורום לגרפיקאים חרדים מקצועיים ובהודעות האתר נתמקד רק בכך. אין צורך לפרסם שבתות / פיצות / פרסום באתרים וכיוצ״ב אא״כ זה קשור בקשר ישיר לגרפיקה ועיצוב מקצועי. המלצה אישית, תעברו שוב על חוקי הפורום. תזכורת לכולנו..;) ערב טוב לכולם.

• הוסף לסימניות
קצת הגזמתם בעיני
אבל סבבה

• הוסף לסימניות
<a href="post_thanks.php?do=post_thanks_add&amp;p=2195031&amp;securitytoken=1470785364-630c691fc1901d100fb1f4b341e929680ce6e763" id="post_thanks_button_2195031" onload="return post_thanks_give(2195031, false);"></a>צריך למצוא סלוגן על גם על "אחוה".... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
ראיתי שפירסמו בפורום איש את רעהו על שאדם קיבל כאבי בטן מטחינה אחוה בגלל סלמונה. בסוף כל המוצרים יהיה עם סלמונלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה