התייעצות משכנתא טובה?

• הוסף לסימניות
בגדול טוב מאד.
משכנתא קיימת?
מתי נלקחה?
*אם זו היתה משכנתא קטנה הייתי עוצרת כאן.
מאחר וזו משכנתא גדולה אם יתכן ואפשר להוזיל ריביות אז מדובר בחיסכון יפה בהחזר החודשי או במספר השנים אז כדאי לעשות את זה. ואני חושבת שתוכלו מהנקודת פתיחה המצויינת הזו לעשות עבודה טובה לבד
משכנתא חדשה שלקחתי 1,200,000 מתוך 1,800,000

• הוסף לסימניות
אשמח להתייעצות,
אני רוצה למחזר מסלול אחד במשכנתא שלי בגובה 180,000
ההחזר ל-10 שנים
השאלה אם לקחת מסלול פריים מינוס 0.6
או ריבית משתנה כל 2.5 שנים- 4.73 (0.73 זה המרווח)
השאלה מה עדיף?
חשבתי על הפריים כי אמנם בחודשים הראשונים הוא יהיה יותר גבוה אך צפוי לרדת אח"כ

• הוסף לסימניות
אשמח להתייעצות,
אני רוצה למחזר מסלול אחד במשכנתא שלי בגובה 180,000
ההחזר ל-10 שנים
השאלה אם לקחת מסלול פריים מינוס 0.6
או ריבית משתנה כל 2.5 שנים- 4.73 (0.73 זה המרווח)
השאלה מה עדיף?
חשבתי על הפריים כי אמנם בחודשים הראשונים הוא יהיה יותר גבוה אך צפוי לרדת אח"כ
מקפיצה שוב
יש מישהו שמבין בזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה