מידע שימושי משכנתא - יועץ או לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ohadi;1853534:
חד משמעי- לא. חבל על הכסף. אחי פשוט עשה סיבוב במספר בנקים, קיבל הצעות, השווה ביניהן ולבסוף קיבל החלטה שקולה ולקח במזרחי טפחות. יועץ משכנאות לא יחדש לך דבר מלבד הדברים שתוכלי לבדוק בעצמך. בהצלחה

היה לי השבוע לקוח שהלך לשתי בנקים ועשה הרבה ברורים וחשב שקיבל הצעות מעולות, והגיע אלי כדי שאראה את ההצעות שקיבל ויבדוק האם ניתן להשיג לו משהו יותר טוב,
ראיתי את מה שהוא קיבל... קטסטרופה.. בניתי לו תמהיל חדש שחסך לו מעל 100000 ש"ח והחיסכון היותר גדול זה שחסכתי לו את התנודתיות בהחזרים, עם הצעת הבנק הוא היה מגיע ביום מן הימים להחזר של 1500 שקל יותר ממה ששילם בהתחלה, ובתמהיל שלי התשלום נשאר אותו דבר לאורך כל התקופה וההלוואה מתחילה לרדת לו כבר מהתשלום הראשון, (זה לא הלקוח הראשון שזה קרה לו כבר פגשתי מספיק כאלה גם במשכנתאות חדשות וגם במיחזורים)
בקיצער לא תמיד הסיבוב בבנקים והבירורים עוזרים.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על מליה וינשטוק 054-8431553
היא הוציאה לנו משכנתא מושלמת, (אחרי שהסתובבנו בכל הבנקים וחשבנו שאנחנו 'חכמים'...) והכל במהירות, ביעילות, עם יחס אישי ועם המון סבלנות...

• הוסף לסימניות
לקחנו משכנתא מורכבת שהיתה אמורה להיות מפוצלת בצורה מסוימת הנוחה לנו.
כמו כל דבר, אני טיפוס שמנסה דבר ראשון לעשות לבד, אם אפשר לחסוך למה לא.
פניתי מיוזמתי לשני בנקים וישבתי על הצעות מחיר וכו',
פניתי לחברה שיש לה קרוב בהנהלה של הבנק היושב על סעיף המשכנתאות והוא הבטיח לתת תנאים נוחים. והגיש לנו הצעה "מיוחדת"
לבסוף אחרי כל ההצעות קראתי ליועצת משכנתאות והראתי לה את התוכניות ושאלתי מה את יכולה להציע לי? היא הייתה המומה מההצעות "המיוחדת" היתה הכי "מיוחדת"
היא נתנה לנו הצעה שאי אפשר להשוות להצעות הבנקים וליותה אותנו עד הסוף (שנה וחצי!!)
נכון, צריך לעבוד כדי להוציא טפסים וכו', אבל ההפרשים בשורה למטה שוים את ה5500 שקלים שהיא לוקחת.
אנחנו תמימים מול הבנקים, ואין לנו את השיניים להראות להם שיש הצעות הרבה יותר משתלמות. (אולי לכם יש לי אין)
היועצת היא דבורה רוזנפלד מירושלים (מגיע למקומות אחרים גם כן) אחד הפרויקטים של הציבור החרדי לקח אותה לא מזמן.
הטלפון שלה: 0527118852
על בדיקה והצעה היא אינה לוקחת כלום.
הרבה הצלחה וסיעתא דשמיא.
היא יועצת מטורפת שווה לשלם יותר ולחסוך יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה