משכנתא יותר מהנצרך, האם אפשרי לבקש הכל ולמעשה לא לקחת את החלקים היותר יקרים?

• הוסף לסימניות
אני צריך להוציא משכנתא על דירה בבניה, שזה אומר כך, כ400K אני צריך לקחת בוודאות (שאותם הבנק משלם לחברה כפי ההתקדמות), ועוד בין 200 ל300 K שספק אם אצטרך (תלוי בהלוואות עומדות וכדו').
עכשיו, זה ודאי שאני יבקש אישור ותכנון על לפחות 700K, השאלה היא, האם אפשרי שבסוף אני לא יקח את הכל אלא רק 400 בריביות היותר נמוכות, ואם כן האם לא כדאי כבר להגדיל את הבקשה ל900 או יותר ולשחק עם המשתנים כדי לקבל קבוע זול ואח"כ לא לקחת את החלק היקר.
לכאורה זה שאלה נפוצה ומעשים שבכל יום, אבל לא מצאתי פה יותר מדי חומר על ה.
אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
אני צריך להוציא משכנתא על דירה בבניה, שזה אומר כך, כ400K אני צריך לקחת בוודאות (שאותם הבנק משלם לחברה כפי ההתקדמות), ועוד בין 200 ל300 K שספק אם אצטרך (תלוי בהלוואות עומדות וכדו').
עכשיו, זה ודאי שאני יבקש אישור ותכנון על לפחות 700K, השאלה היא, האם אפשרי שבסוף אני לא יקח את הכל אלא רק 400 בריביות היותר נמוכות, ואם כן האם לא כדאי כבר להגדיל את הבקשה ל900 או יותר ולשחק עם המשתנים כדי לקבל קבוע זול ואח"כ לא לקחת את החלק היקר.
לכאורה זה שאלה נפוצה ומעשים שבכל יום, אבל לא מצאתי פה יותר מדי חומר על ה.
אשמח לתשובה
אפשרי.
חייבים כמובן שבכל שחרור יהיה לפחות 1/3 קבועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה