משלוחים בווקומרס

• הוסף לסימניות
כשמגיעים לדף התשלום צריך שיהיה תוספת על המשלוח אני צריכה להגדיר סוגי משלוח ומחיר לכל סוג לדוגמא:
1. איסוף עצמי במודיעין 0.00 ש״ח
2. שליח עד הבית 20.00 ש״ח עד 4 ימי עסקים
3. דואר רשום 20 ש״ח עד 14 ימי עסקים
4. איסוף מחנויות הרשת 0.00 ש״ח עד 5 ימי עסקים

בנוסף אני אמורה שזה יעדכן אוטומטי ויוסיף את סכום המשלוח לפי התנאים הבאים:
אם הסל קניות יוצא פחות מ59 ש"ח - תוספת של 20 ש"ח. אם הסל קניות יוצא בין 60-299 - תוספת של 9 שח. מ300 ומעלה - אין תוספת דמי משלוח.

איך אני עושה זאת בדרך הטובה ביותר?

• הוסף לסימניות
בווקומרס>הגדרות>משלוח
את יוצרת אזור משלוח, מגדירה באזור שיטות משלוח שונות, בלחצן הוסף שיטת משלוח.
upload_2018-7-12_14-8-36.png
אחרי שבחרת בשיטה כלשהיא מהשיטות הנתונות, את יכולה לערוך את השיטה, ולקרוא לה איך שאת רוצה (מקובל בשם שמעיד על המהות של השיטה לדוגמא: איסוף עצמי וכדו').

איפה עורכים? בלחצן עריכה
upload_2018-7-12_14-10-37.png

יפתח חלון של ההגדרות
בכותרת שיטה, את קוראת לשיטה בשם שאת רוצה שהלקוח יראה אותה
בסטטוס מס את מגדירה אם חייב במס/לא
בעלות את מוסיפה את הנוסחה לתשלום, נראה לי שם את מגדירה את התנאים, הנחות באחוזים עמלות וכדו'.
upload_2018-7-12_14-6-42.png
upload_2018-7-12_14-14-24.png
וכמובן אחרי ההגדרות לוחצת על שמור שינויים, וסיימת!

קבצים מצורפים

• upload_2018-7-12_14-5-10.png
    upload_2018-7-12_14-5-10.png
    KB 228.9 · צפיות: 3
  • הוסף לסימניות
בווקומרס>הגדרות>משלוח
את יוצרת אזור משלוח, מגדירה באזור שיטות משלוח שונות, בלחצן הוסף שיטת משלוח.
צפה בקובץ המצורף 370935
אחרי שבחרת בשיטה כלשהיא מהשיטות הנתונות, את יכולה לערוך את השיטה, ולקרוא לה איך שאת רוצה (מקובל בשם שמעיד על המהות של השיטה לדוגמא: איסוף עצמי וכדו').

איפה עורכים? בלחצן עריכה
צפה בקובץ המצורף 370938

יפתח חלון של ההגדרות
בכותרת שיטה, את קוראת לשיטה בשם שאת רוצה שהלקוח יראה אותה
בסטטוס מס את מגדירה אם חייב במס/לא
בעלות את מוסיפה את הנוסחה לתשלום, נראה לי שם את מגדירה את התנאים, הנחות באחוזים עמלות וכדו'.
צפה בקובץ המצורף 370933
צפה בקובץ המצורף 370940
וכמובן אחרי ההגדרות לוחצת על שמור שינויים, וסיימת!
עם הגדרת השיטות הסתדרתי וכן תשלום חינם מעל 300 ש״ח הבעיה היא שלא הסתדרתי עם ההגדרה שאם הסל יוצא בין 60ל-299 שהעלות היא 9 ש״ח לא הסתדרתי,
אני בעלות כתבתי 20 במקרה שזה שליח או דואר רשום ו-0 במקרה שזה איסוף מחנויות הרשת
השאלה לגבי איסוף עצמי במודיעין איך מגדירים שזה יופיע רק במודיעין?
ואיך מגדירים שזה מעל 300 ש״ח יופיעו האפשרויות אבל ללא חיוב של 20 שקליםScreen Shot 2018-07-15 at 10.43.12 AM.png
כשהקניה היא מעל 300 ש״ח זה מציג לי את הבחירה על משלוח חינם מעל 300 ש״ח... אבל זה נותן לי את האפשרויות הנוספות ובחירה על שליח עד הבית זה מוסיף לי 20 ש״ח על הסכום איך אני עושה שגם כאשר יבחרו בשליח עד הבית כשזה מעל 300 ש״ח יהיה חינם.
לא הבנתי כ״כ כיצד למלא עלות לפי ההוראה:Screen Shot 2018-07-15 at 10.49.21 AM.png

• הוסף לסימניות
לגבי קניה מעל 300 ש"ח, אם את לא מעוניינת שהוא יראה את שאר שיטות התשלום את צריכה להגדיר שיטת משלוח חינם.
לערוך את השיטה
upload_2018-7-15_11-20-21.png
ולהגדיר משלוח חינים מחייב, ולבחור בכמות הזמנה מינימאלית
בשורה אח"כ את מזינה סכום מינימאלי להזמנה 300 (הווי אומר שהזמנה מ300 שקלים לא תחויב בדמי במשלוח)
upload_2018-7-15_11-22-12.png
אם את לא מעוניינת שיראו את שאר השיטות כשהאופציה הזו זמינה, (כיוון שהמשלוח הוא חינם)
upload_2018-7-15_11-29-1.png
את צריכה להוסיף בקובץ function.php את הקוד הבא:
קוד:
/**
 * Hide shipping rates when free shipping is available.
 * Updated to support WooCommerce 2.6 Shipping Zones.
 *
 * @param array $rates Array of rates found for the package.
 * @return array
 */
function my_hide_shipping_when_free_is_available( $rates ) {
    $free = array();
    foreach ( $rates as $rate_id => $rate ) {
        if ( 'free_shipping' === $rate->method_id ) {
            $free[ $rate_id ] = $rate;
            break;
        }
    }
    return ! empty( $free ) ? $free : $rates;
}
add_filter( 'woocommerce_package_rates', 'my_hide_shipping_when_free_is_available', 100 );

לגבי משלוח חינם במודיעין, נראה לי שאת מגדירה איזור בתוך איזור בעזרת הגדרת איזורי מיקוד של מודיעין (לא נסיתי)
upload_2018-7-15_11-28-18.png

• הוסף לסימניות
לגבי תעריף נוסף מ-60-299 מחיר משלוח 9 ש״ח יש אפשרות להגדיר,
ושזה כן יביא לי את שיטות המשלוח(שליח עד הבית, דואר רשום וכו׳) אבל יוסיף לי 9 ש״ח, ולא 20 ש״ח?

• הוסף לסימניות
בדקתי איך ניתן להציג רק למשלוח במודיעין, את האופציה באיסוף עצמי למודיעין
את יוצרת אזור נוסף וקוראת לו בשם מודיעין,
upload_2018-7-15_12-30-25.png
מוסיפה באזור החדש שיצרת את כל שיטות המשלוח שלך, עם כל הגדרותיהם, ומוסיפה שם עוד שיטה (שהיא לא תופיע באזור נוסף, פרט לזה) נוספת שנקראת איסוף עצמי במודיעין, בה את מגדירה שהשיטה תהיה ללא עלות.
באזור החדש את מגדירה את טווח אזורי המיקוד של העיר מודיעין, (לדוגמא אם טווח המיקודים במודיעין הוא בין 7181000 ל- 7281024, את צריכה לכתוב כך:
7181000…7281024 (אין לי מושג איך את יודעת את טווח המיקודים, אולי משהו בדואר ישראל יעזור לך לדעת...)
upload_2018-7-15_12-38-9.png
לאחר שהגדרת את כל ההגדרות ושמרת
את גוררת את השיטה הזו (בעזרת השלוש קווים בצד ימין)
upload_2018-7-15_12-34-17.png
שתעמוד הראשונה ברשימת אזורי משלוח (כדי שווקומרס קודם תבדוק אם הלקוח שייך לאזור משלוח זה (הבדיקה נעשית לפי המיקוד שהזין הלקוח, אם הוא שייך לטווח המיקודים שהגדרת), [אם כן היא תציג את שיטות המשלוח שנמצאות בתוך האזור מודיעין שהגדרת] ואח"כ אם הלקוח לא שייך לאזור זה ווקומרס תעבור להציג את שיטות המשלוח שהגדרת בישראל [ללא הגבלת איזורי המיקוד]).
שימי לב שהלקוח שנכנס בטווח המיקוד של מודיעין, יראה רק את השיטות שהוגדרו במודיעין, לכן חשוב להגדיר שם גם את כל ההגדרות הקודמות.

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע טווח מיקודים של מודיעין עילית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה