אזרחית אמריקאית
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כמה זמן לוקח עד שמגיע לארץ?
כתוב על הפריט כמה זמן יקחכמה זמן לוקח עד שמגיע לארץ?
בדרך כלל הם אומרים כשבועיים וזזה מגיע תוך כ10 ימים
השאלה אם זה אמיתי מה שהם כותבים או שלאf,
כתוב על הפריט כמה זמן יקח
בד"כ כןהשאלה אם זה אמיתי מה שהם כותבים או שלא
[כמו אלי אקספרס]
כמעט תמיד מגיע יותר מהרהשאלה אם זה אמיתי מה שהם כותבים או שלא
[כמו אלי אקספרס]
תמיד הגיע לי בזמןבד"כ כן
אמזון זה לא אליאקספרס..
אולי מנסיון תוכלי לעזור לי (זו פעם ראשונה שאני מזמינה באמזון)אני מזמינה שם לעיתים קרובות, בד"כ מגיע בין שבוע לשבועיים,
היו כמה פעמים בודדות שהמשלוח התעכב ממש והגיע אחרי שלושה שבועות!
אבל בגדול הם עומדים בזמנים.
קופצת על האשכול
אולי מנסיון תוכלי לעזור לי (זו פעם ראשונה שאני מזמינה באמזון)
אם אני מזמינה שעונים בשווי 150-180$ יעלה לי מכס?
מה עוד מומלץ שאדע לפני שאני מזמינה באתר זה?
תודה!!
www.prog.co.il
לכאורה אמור לעלות לך מכס, ובכל מצב את רואה את זה בקופה,קופצת על האשכול
אולי מנסיון תוכלי לעזור לי (זו פעם ראשונה שאני מזמינה באמזון)
אם אני מזמינה שעונים בשווי 150-180$ יעלה לי מכס?
מה עוד מומלץ שאדע לפני שאני מזמינה באתר זה?
תודה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים