משלוחן חיפה - ירושלים

• הוסף לסימניות
מי מכיר משלוחן מחיפה לירושלים? (וחזור)
אשמח מאד לפרטים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על משלוחן ישיר מחיפה לירושלים משלנו.
יש את המשלוחנים של חיפה- נתניה-בני ברק שיש להם קשר למשלוחנים מי-ם והם יכולים לעשות את זה. ידוע לי שזה עובד בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1127818:
לא ידוע לי על משלוחן ישיר מחיפה לירושלים משלנו.
יש את המשלוחנים של חיפה- נתניה-בני ברק שיש להם קשר למשלוחנים מי-ם והם יכולים לעשות את זה. ידוע לי שזה עובד בסדר גמור.

תודה!
אפשר פרטים, איך להגיע אליהם. וגם מושג של מחיר

• הוסף לסימניות
תנסי-
משלוחים שכטר 052-7652728
משלוחים שוורץ 050-411989
אנחנו בעבר שלחנו משהו עם אחד מהם מחיפה לירושלים, היה בסדר גמור, לא זוכרת עם מי...

• הוסף לסימניות
אכן זה עובד מצויין
שוורץ 0504111989

• הוסף לסימניות
דרך אגב, הם התחילו לעבוד יחד.......
התחלקו בימים.

• הוסף לסימניות
דיברתי איתו. 60 ש"ח זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
משלוח מחיפה לב"ב עולה 25 ש"ח לחבילה. קחי בחשבון שמבני ברק לירושלים גם משהו דומה+ העברת שליחויות.
לדעתי זה הגיוני ביותר- חברה שלי שלחה איתם לפני תקופה- נראה לי יותר משנה- 55 ש"ח.

• הוסף לסימניות
זה באמת מסתדר לפי ההסבר שלך, אבל אני צריכה משהו על בסיס קבוע, אולי פעם בשבועיים. האם הם באים לקראת? עושים איזו הנחה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת- תנסי לדבר איתם על לקוח קבוע וכו'...

• הוסף לסימניות
לא נראה לי...
אני משתמשת די הרבה

• הוסף לסימניות
יש משהו ישירות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1289903:
יש משהו ישירות?
עד כמה שידוע לי - לא
אבל המשלוחנים הרגילים דואגים להעברה מירושלים לב"ב

• הוסף לסימניות
דווקא יש אחד שעושה משלוח ישיר (והוא גם יותר זול) אולי לא על בסיס יומיומי
052-7127330 אינני יודעת את שמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה