נכון, גם אני חושבת.התאריך הוא הפוך: זה ה04/02
יש הרבה מקומות שכותבים קודם את החודש ואח"כ את היום
אני גם שיערתי כך, רק שעד עכשיו הכל היה ישר ולא הפוך.נכון, גם אני חושבת.
במיוחד שזה מתורגם לעברית.
תנסי לראות איך זה באנגליתאני גם שיערתי כך, רק שעד עכשיו הכל היה ישר ולא הפוך.
אגב כשבוחרים את שיטת המשלוח הזאת, בד"כ המשלוח מגיע תוך עשרה ימים גג שבועיים, לפעמים שווה להוסיף כמה דולרים בשביל לקבל את זה מהר עם מספר מעקב מסודר וסינכרון עם דואר ישראל ששולח גם הודעות מייל עם אפשרות להסטת הדוארהאם כשכתוב באלי אקספרס משלוח לעוד ארבעה חודשים זה באמת כך, כך הוא כותב לכל הדברים גם מה שעד לאחרונה היה כתוב תוך כמה שבועות.צפה בקובץ המצורף 799456
המשלוח בתשלום הוא בתוספת 75 $ (לפריט שעולה 10 $) כך שזה לא בא בחשבון, תודה.אגב כשבוחרים את שיטת המשלוח הזאת, בד"כ המשלוח מגיע תוך עשרה ימים גג שבועיים, לפעמים שווה להוסיף כמה דולרים בשביל לקבל את זה מהר עם מספר מעקב מסודר וסינכרון עם דואר ישראל ששולח גם הודעות מייל עם אפשרות להסטת הדואר
אני מתכוון למשלוח "סטנדרט אלי אקספרס" ובד"כ הוא בחינם, גם כשדורשים עליו כסף זה לרוב עד 2.5 - 3 דולר, לא יותרהמשלוח בתשלום הוא בתוספת 75 $ (לפריט שעולה 10 $) כך שזה לא בא בחשבון, תודה.
כבר לאאגב כשבוחרים את שיטת המשלוח הזאת, בד"כ המשלוח מגיע תוך עשרה ימים גג שבועיים, לפעמים שווה להוסיף כמה דולרים בשביל לקבל את זה מהר עם מספר מעקב מסודר וסינכרון עם דואר ישראל ששולח גם הודעות מייל עם אפשרות להסטת הדואר
מעניין כי אני הזמנתי שתי חבילות אחת ב29 לדצמבר והשניה ב-30 ושניהם הגיעו היום לממ"סכבר לא
יש לי כמה חבילות שהזמנתי עם שיטת המשלוח הזאת, וכבר מחכה להם הרבה הרבה יותר מחודש...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים