דרוש מידע משלוח מאלי אקספרס תוך 15 יום, עבד לכם?

• הוסף לסימניות
צריך קודם לאשר שקיבלתי ההזמנה
לא חושב.
אבל אם כך כתוב אז פשוט לחכות לקבלת החב'.
1666340419214.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפילו סכסוך לא יכולה לפתוח כי החבילה עדיין לא הגיע
אין מה לעשות.
לחכות בסבלנות ולפתוח מח' כשניתן. ( בדרך כלל ניתו אחרי 15 יום מההזמנה.)

ניתן לנסות לאיים על המוכר בכתיבת תוכן שלילי... בכדי שיגיב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר וכדאי לפתוח מחלוקת ולסמן שהחבילה לא הגיעה. אין צורך לסמן שהגיעה (ולא מומלץ בכלל!).
טוב אז גם זה לא אפשרי וכשאני מנסה זה כותב לי שהמשלוח בטיפול
התאריך קבלה למיון במודיעין בדיוק אותו דבר
מה2/10
אז יכול להיות שזה קשור לסוכות כיון שלא היו ימי עבודה?

• הוסף לסימניות
אפילו פעם אחת לא קיבלתי תוך 15 יום מה היה רשום שיגיע תוך יום

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
עשיתי הזמנה באלי אקספרס
ונאבד לי המספר מדף
בהזמנה לא מופיעה כבר המספר מעקב
איך אני בכל זאת מוציאה את ההזמנה ??
זה משהו שחיכיתי לו כל כך..
לא רוצה שיחזור לי..
אשמח לעזרה:)
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה