מידע שימושי משלוח מנות ורוד לבן

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בפיתוח הרעיון אני רוצה לקנות סלסלת נצרים לבנה שבתוכה בד לבן - כמו שיש בללין. ולשים בתוכה שייק תות, נשיקות ורודות קטנות קרם ידיים ורוד ומה שנתקעתי זה משהו מזונות בצבע ורוד או תות ולא ערגליות במילוי תות. מה אתם מציעים לעשות או לשדרג את מה שכתבתי למעלה?

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס
מרשמלו בצבע ורוד לבן
וכן נשיקות בצבע ורוד
לגבי מזונות יש וופלים בהירים במילוי תות (נראה לי של חברת כרמית)

• הוסף לסימניות
קייקפופס, עוגה, עוגות אישיות -עם ציפוי ורוד
הציפוי יכול להיות: באדי תות, ג׳לי תות אסם, שוקולד לבן עם צבע מאכל אדום, מרשמלו מומס

• הוסף לסימניות
יש בייגלה עם אריזה ורודה.

• הוסף לסימניות
איך אני צובעת את הנשיקות בורוד? צבע מאכל אדום?

• הוסף לסימניות
ואשמח למתכון נחמד וקל לעוגיות ורוד לבן

• הוסף לסימניות
אני שנה אחת עשיתי הכל ורוד לבבות, עשיתי עוגיות בצורת לב עם חור למעלה וקשרתי סרט סטן ורוד והכנסתי בתוך שקית צלופן.

• הוסף לסימניות
ציטוס וורוד

יצא עכשיו עם עטיפה של הלו קיטי

• הוסף לסימניות
אם את בקטע של האפיות-
אני עשיתי עוגיות, לפני האפיה עשיתי 2 חורים באמצעות קש ואח"כ השחלתי בין שתיהם סרט משובץ ורוד לבן עם קשר פפיון, יצא מאוד מרשים. אולי אעלה עוד מעט תמונה.

• הוסף לסימניות
יש כאן מתכון של ניקי ב לעוגיות ורוד לבן.
מצורפת תמונה שהורדתי מהאתר שלה.

קבצים מצורפים

• שבלולים.jpg
    KB 54 · צפיות: 105
  • הוסף לסימניות
וכאן יש ממתק קוקוס ורוד. גם חמוד.

קבצים מצורפים

• קוקוס ורוד.jpg
    KB 55.1 · צפיות: 88
  • הוסף לסימניות
מישהי הביאה לי את המתכון של העוגיות האלו
וממש לא הצליח.
בצק דביק מאוד וקשה לעבודה
והתפשט מאוד בתבנית
והטעם... לא נרשמה התלהבות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
לא זוכרת במדויק את המתכון שהתפרסם בטעימות של משפחה לפני הרבהההה זמן.
פצפוצי אורז
חבילת מרשמלו ורודים.
ממיסים את המרשמלו בסיר על גבי סיר עם מים רותחים וכשזה נמס שופכים על הפצפוצים ומערבבים היטב עד לכיסוי מושלם.
כאן ניתן להעביר לתבניות סיליקון אישיות לקבלת הצורה הרצויה.
מאפשרים קירור.
[עשיתי פעם בצורת כיפות]
מעל יצרתי מבצק סוכר עם מעט צבע מאכל פרחים[עם קורצן.] והדבקתי מעל.
מרשים. לא מורכב. ודי טעים [לחובבי המתוק]

• הוסף לסימניות
קחי השראה מקפה ויפה:

קבצים מצורפים

• b1_DSC_8378.jpg
    KB 156.4 · צפיות: 172
  • b_DSC_8144.jpg
    KB 88.3 · צפיות: 146
  • b_DSC_8240.jpg
    KB 76.2 · צפיות: 129
  • b_DSC_8008.jpg
    KB 109.9 · צפיות: 124
  • הוסף לסימניות
מחפשת להשכיר או לקנות תחפושת בובה לגיל שנה ,לגיל שלוש ולגיל 4+
ורעיון למשלוח מנות ורוד וקליל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה