מידע שימושי משלוח מנות ותחפושת קשת בענן

• הוסף לסימניות
שנה שעברה תפרתי לבת שלי לקשת בענן עם תרצי אעלה תמונה

• הוסף לסימניות
אני ממש מחכה ומצפה לתמונות ---- כשתופרים צריך מאגר של רעיונות !!!!!!!!!!
תודה לכולן !

• הוסף לסימניות
הנה משהו, שגם לא קשה לביצוע
upload_2018-1-29_13-47-38.png

• הוסף לסימניות
משלוח מנות
מאפינס עם קצפת תכלת וחמצוץ צבעוני עומד כמו קשת (קיים חמצוץ דק ורחב עם מגוון צבעים שנראה כמו קשת..)
ראיתי את זה פעם. , לא זוכרת איפה וזה מהמם!

• הוסף לסימניות
רעיון למשלוח מנות
אולי משהו מכל צבע
משהו צבעוני אבל מסודר
נגיד ארוךוצר

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לדעת איך עושים את הקשת בענן שבגב. האם ע"י בלונים ארוכים וצרים?
בתמונה לא נראה שזה בלונים אלא חומר אחר.
אני רוצה לחפש את ביתי לזה השנה.
אודה להכוונה.

• הוסף לסימניות
פינטרסט
מלא רעיונות
1645950590885.png

• הוסף לסימניות
הקשת שבגב זה עשוי מנודל כמו של ברכה יכולה להשיג את במקס טוק או בזול סטוק לסוגיהן

• הוסף לסימניות
31f1d956e79c56f986789b10ecb495f5.jpg

ca69a34b2c0bc30cc8fcb06f9aaea43d.jpg

a4a797578b741f96299a2f4bfceb1139.jpg

47063e9beaa3edb22326f4a9aaa83722.jpg
3bbbf8fa149d0f3aa1a39494466304b1.jpg

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבות!
המאפינס עם החמצוץ רעיון מהמם. מאמצת אותו.
וכן תודה לאמא של התאומות על ההסבר, מקוה להשיג את הנודל באחת החנויות שכתבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה