מידע שימושי משלוח מנות לאשה

לפרגן לאישה זה הכי קל
צריך לתת משלוחי מנות לאנשים שבאמת אין להם
ולכן לאישה אני חושב שזה לא כזאתי מצווה גדולה
המצווה נמדדת בקושי?
אני חושבת שיש לך טעות בשיקולים.

וגם אם נניח שאתה צודק,
אם זה הכי קל- אז למה לא ?
אתה עושה רק מה שקשה??

תגובות קצת מוזרות...

המצווה נמדדת בקושי?
אני חושבת שיש לך טעות בשיקולים.

וגם אם נניח שאתה צודק,
אם זה הכי קל- אז למה לא ?
אתה עושה רק מה שקשה??

תגובות קצת מוזרות...
ברור מצווה שהיא מאד קשה לעשייה יש שכר גדוול עליה

לא יודע שכרן של מצווה כמה היא גדולה בשמים אבל אני משער שזה עולמות גדולים ביותר ושכר עד אין קץ
טוב, מרגיש לי שזה דיון עקר.
חבל לי בשביל אשתך (אם אתה נשוי בכלל...)

מזה זה בעצם?
אפשר להרחיב קצת?

עד כמה שהבנתי, הכדור מתמוסס במי האמבט ונותן לו ניחוחות מעניינים וראיתי שאפשר גם להכין אותם לבד

Screenshot_20220320-230924_Chrome.jpg

דפיוזר עם רמקול
אחד הדברים...
יש בללין

היא לא תרצה שתלך איתה? ותבחרו ביחד??
כי אני מרחמת על כל הבעלים שהולכים וקונים ובסוף האשה לא אוהבת?( גם היא לא אומרת..
וסברובסקי ממש הולך היום--

לפרגן לאישה זה הכי קל
צריך לתת משלוחי מנות לאנשים שבאמת אין להם
ולכן לאישה אני חושב שזה לא כזאתי מצווה גדולה
אבל אולי הכי מכולם האשה הכי מחכה לזה??
לא צריך לחפש מצוות רחוק עניי עירך קודמים זה לא רק בכסף ולעניים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה