מידע שימושי משלוח מנות לגננת/ מטפלת

• הוסף לסימניות
יש משהו להעלות לי ברכה לגננת, ברעיון של תודה ושוב תודה

• הוסף לסימניות
מה הייתן עושות במקומי?

אספו אצלנו כסף למשלוח קולקטיבי, לא מעט, 50 ש"ח מכל ילד.
חשבתי בהקלה שהעול ירד ממני,
עד שאתמול שלחו לנו את התמונה של המשלוח המוכן, והוא כ"כ עלוב, פשוט מעליב!

[העניין הוא שזה מעון פרטי בעיר חילונית, המטפלות אמנם חרדיות אבל יש בעיקר ילדים חילונים/דת"ל. ונראה לי שאצלם יש פחות את הקטע של לתת מתנה מכובדת... אבל אולי המטפלות כן מצפות? וכן מגיע להן צ'ופר..... הן לא מושלמות אבל משתדלות :) ]

עכשיו אני מתלבטת אם לתת להן גם משהו בנוסף? הבעיה היא שאין לי זמן להתעסק עם זה,אין לי רעיון, וזה גם יצא הרבה כסף , כי יש מטפלת, מטפלת משלימה, ו2 בחורות של הצהרון....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קניתי מגש לעוגה+ צלוחיות,
יש למישהי רעיון לברכה מתאימה?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי שנה שעברה למטפלות במעון, בנוסף לזה שאספו כסף, שלחתי משהו אישי לכל מטפלת
קרם ידיים טוב, מעוצב עם בונבונים, וסוכריות מהמם (לא מצליחה לחלץ את התמונה מהמצלמה)
וכתבתי:
לגננת ------- המקסימה!!
אצלך כל ילד מרגיש בונבון
מתוק כמו סוכריה
ידייך מלטפות באהבה
עוטפות בחום כל דקה ודקה
זו הזדמנות שלנו לומר תודה
על ימים נפלאים מלאי חויה!

מצרפת תמונה מהשנה

קבצים מצורפים

• IMG_4729.jpg
    IMG_4729.jpg
    4.7 MB · צפיות: 809
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה עלוב לתת שובר של 50 ש"ח לסייעות בגן+ שוקולדים משובחים?
בהנחה שאני אשתתף גם במתנה עם כולם..

• הוסף לסימניות
למה עלוב?
זה נשמע מכובד מאוד!!
אני גם חושבת כך. היו באשכול זה ואחרים תגובות שדיברו קצת אחרת...

- כמה הייתן נותנות לגננת משלימה בגן עירייה? פעם אחת בשבוע יום שלם.
-סייעת בצהרון?
- גננת משלימה במעון? פעם אחת עד 13:30. ו3 פעמים מ13:30 ועד 16:00.

אודה לכל תגובה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
סתם שאלה,
לכמה אנשי צוות אתן מכינות משלוחי מנות?
וכמה אתן משקיעות על כל אחד?

אם אני ישקיע 50 שקל על כל גננת משלימה וסייעת זה יוצא המון כסף!

מה כולם עושים?

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו רעיון למשלוח מנות טועם לתחפושת דלעת לגננות
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
קניתי לגננות תיק איפור מהמם
יש למשהי רעיון מה ניתן לשלב, או איזו ברכה יפה?

• הוסף לסימניות
קניתי אגרטל לכל הגננות ואני צריכה ברכה מתאימה אשמח לשמוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה