מידע שימושי משלוח מנות להורים

• הוסף לסימניות
כל הרעיונות חמודים ויפים,
השאלה עד כמה הם שימושיים??
אנחנו מתארגנים כל האחים יחד וקונים מתנה שימושית אחת גדולה
מתייעצים עם ההורים קודם מה הם היו שמחים לקבל מכולנו
וככה כולם יוצאים מרוצים!

• הוסף לסימניות
יש למשהי אולי מוכן לאננס?
הייתי שמחה אם יש למשהי תגית לבקבוק שאפשר לשים עליה את התמונה של התיוק
תודה

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח לי מייל בפרטי .. אשלח לך קטלוג של עיצובי פירות יוקרתיים בשילוב כלי הגשה מיוחדים... ויוקרתיים מאוד...
מצרפת טעימה...

קבצים מצורפים

• FotoJet (5).png
    FotoJet (5).png
    2 MB · צפיות: 242
  • FotoJet (4).png
    FotoJet (4).png
    1.7 MB · צפיות: 234
  • FotoJet (2).png
    FotoJet (2).png
    1.9 MB · צפיות: 218
  • 20220225_143820.jpg
    20220225_143820.jpg
    4.1 MB · צפיות: 231
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם יעזור לך לסבתא, אך אכתוב מה עשינו בשנים קודמות.
1. עם כאלו הורים אפשר לישון רגוע- צילמנו את כל הילדים בבית ישנים והדבקנו על קופסה של כריות+קליק כריות
2. קיבלנו הורים מזהב על מגש של כסף- קנינו מגש מפלסטיק בצבע כסף ועטפנו אצבעות שוקולד על נייר זהב (מטילי זהב...) והנחנו על המגש.
3. בשנה שעברה היה פרסומת של יולו- משהו כמו "גם להורים מותר להתפנק..." השתלנו תמונות של הילדים בבית בפרסומת וקנינו מעדני יולו
חוץ מאלו יש את הרעיון שעלו כאן כבר: חד פעמי- אתם נותנים כל השנה ואנחנו "חד פעמי", את הרעיון של האננ"ס- אתם נותנים נון סטופ, את הרעיון של ת"ות- תודה ושוב תודה.
@בלימי וייסמן יש לך את הפרסומת?

• הוסף לסימניות
אני כבר קניתי מתנה, אני רק רוצה תמונות של עיצובים שעשיתם כדי לקבל השראה
תודה
ופרים שמח!!!

• הוסף לסימניות
יש למשהו רעיון למשלוח מנות להורים קשור לבמבי (הילד מתחפש)
מכתב מחורז יפה עם דברים שקשורים בם (להורים) ובי (ובילד )

• הוסף לסימניות
אצלינו מכינים למשלוח מנות להורים עוגה או מאפה או משהו כזה,
יש למישהו רעיון למשהו שנראה מרשים אבל לא מסובך להכנה?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת את בנותי לבובות סקוטיות בס"ד, אשמח לרעיון חמוד למשלוח מנות להורים.
(משהו שקשור)
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה