דרוש מידע משלוח מנות לחברה לעבודה

• הוסף לסימניות
חייבת רעיון למשלוח מנות לחסרה לעבודה- גננת...
רעיון מענין ולא מסובך...
(שנה שעברה עשיתי את המשלוח של הקפה והיא מאד נהנתה...)

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד?
אני לא מחפשת הברקה אלא רעיון חמוד וקליל שאני יכולה לקשר לעזרה שלה בעבודה...

• הוסף לסימניות
את הסייעת שלה? (זה פשוט משנה לכיוון חשיבה)
אמממ זה קצת מסובך...
אני מחליפה של הגננת והיא הסייעת שלי יומיים בשבוע אבל ביומיים האלה לפעמים היא מוסרת ריכוז במקומי (די כי לא נעים לי ממנה- היא יכולה להיות אמא שלי מבחינת הגיל...)

• הוסף לסימניות
אפריקוט פב-02 (2).jpg

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות של משלוח מנות שהוא סט , נגיד אני הבאתי לחברה שלי (שאוהבת נס קפה. ) כוס חרסינה שכתוב עליה עכשיו זה אני והקפה שלי (קיצ'י אני יודעת) ואז נס קפה ועוגיות לקפה, חלב עמיד, ואפשר ורצוי לשדרג במקרה הצורך. אפשר להוסיף מאפינס , כפית מיוחדת , שוקולד וכו'

• הוסף לסימניות
ותמיד אפשר להוסיף אביזרים של פורים בצבעים תואמים כגון מסכת פנים תכלת, פפיון תכלת. ודפי נייר חתוכים בגוונים תכלת
יש את האפשרות של משלוח מנות שהוא סט , נגיד אני הבאתי לחברה שלי (שאוהבת נס קפה. ) כוס חרסינה שכתוב עליה עכשיו זה אני והקפה שלי (קיצ'י אני יודעת) ואז נס קפה ועוגיות לקפה, חלב עמיד, ואפשר ורצוי לשדרג במקרה הצורך. אפשר להוסיף מאפינס , כפית מיוחדת , שוקולד וכו'

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה
שמתי שוקו, קפה, נראה לי בקבוק מים וסוכר
ורשמתי יהודי קם בבוקר מכין לעצמו קפה, שם מים חמים וחלב קר, סוכר לבן וקפה שחור ואומר-
רבונו של עולם, אני לא יודע איזה יום יהיה לי היום- קר או חם, לבן או שחור אבל מה שבטוח שהכל נהיה בדברו.
תודה שבזכותך היה מתחיל בחיוך ושמחה.
משהו כזה...

• הוסף לסימניות
אין לאף אחת רעיון?
זה ממש דחוף לי...

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על משהו נייטרלי.
קונספט של צבע או משהו דומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה