כל הכבוד על חשיבה גם לאנשים בדרך...מה אפשר לתת?
השאלה מה נותנים לשכנים....כל דבר יכול להתאים, כי חוץ מהרכב יש לו גם בית, ואולי גם ילדים...
אפשר משלוח כמו לכל השכנים..
הוא מן הסתם יהיה מאושר גם בסלסילה קטנה של ממתקים וכדומה
העקר שחשבתם עליו.
אני אשמח מאד מאד לקבל ברכה למלווה של הסעות לילד נכה וגם הנהג של ההסעה לילד. המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> המון המון תודות!אני כל שנה מקפידה לתת לנהג משלוח מנות
בר"כ אני שולחת
רוגלע גדול עם בקבוק שוקו
ומי שמעוניינת בברכה לנהג
שתכתוב לי למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
יש לי משהו חמוד ומתאים
אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה בפרטיאני כל שנה מקפידה לתת לנהג משלוח מנות
בר"כ אני שולחת
רוגלע גדול עם בקבוק שוקו
ומי שמעוניינת בברכה לנהג
שתכתוב לי למייל
יש לי משהו חמוד ומתאים
שימי לב. שהיא רשמה את זה לפני 3 שנים...אני לא מצליחה לשלוח לך הודעה בפרטי![]()
היהאם עדין יש לך את הברכה ?אני כל שנה מקפידה לתת לנהג משלוח מנות
בר"כ אני שולחת
רוגלע גדול עם בקבוק שוקו
ומי שמעוניינת בברכה לנהג
שתכתוב לי למייל
יש לי משהו חמוד ומתאים
אשמח גם לקבל למייך שלי ברכה לנהג הסעותאני כל שנה מקפידה לתת לנהג משלוח מנות
בר"כ אני שולחת
רוגלע גדול עם בקבוק שוקו
ומי שמעוניינת בברכה לנהג
שתכתוב לי למייל
יש לי משהו חמוד ומתאים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים