עזרה משלוח מנות לתחפושת בובות

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיון, הבובות שלי בצבע ורוד,
עדיפות למשהו שלא צריך לאפות/ להכין...

תודה!

• הוסף לסימניות
אני לקחתי קופסא עם חלון שיראה כמו קופסת בובה, עשיתי לוגו ותמונה של הילדים מחופשים לבובות והיה נראה כקופסה מעוצבת של חברת משחקים, מאוד חמוד

• הוסף לסימניות
אני לקחתי קופסא עם חלון שיראה כמו קופסת בובה, עשיתי לוגו ותמונה של הילדים מחופשים לבובות והיה נראה כקופסה מעוצבת של חברת משחקים, מאוד חמוד
יפה!
איפה מצאת כזאת קופסא?

• הוסף לסימניות
חנויות חד פעמי קופסאות של עוגות, אני לקחתי קופסא שלא עוגת אינגליש
מצורף תמונה לא ברורה (זה מה שהצלחתי למצוא)
משלוח בובות.gif

• הוסף לסימניות
זה הפחות יפה היה לי גם בצבעי ורוד
אין לי תמונה :confused:

• הוסף לסימניות
אני חושבת לעשות הכל בצבע ורוד...
יש למישהי רעיון איך.. מה אפשר בורוד?.. אולי תמונה?

• הוסף לסימניות
זה עשיתי כשהבכור שלי התחפש לבת (לפני חמש שנים) האיכות נוראית בשביל שאוכל לצרף. זה משקה חלב עם תותים, שתי מטבלי גבינה אחד לבן ואחד ורוד, מקלות מלוחים וקליק ורוד לבן (היה מהדורה מוגבלת אז) בתוך שקית אורגנזה ורודה
DSCF1999.gif

• הוסף לסימניות
אבל אפשר הדרכה (קלילה) איך הכנת את הכובעים?
גזרתי עיגולים מבד לק אדום (כי זה היה הבד של התחפושות)
מתחת שמתי צמה אחת ארוכה (עשיתי לבד מצמר צהוב)
קשרתי את הצמה הזו מ2 הצדדים
והנחתי במרכז הפקק
כדי שיתקבלו 2 צמות קטנות.
מעל הצמה את מניחה את העיגול
וקושרת מסביב לפקק עם סרט.

בהצלחה רבה :)

• הוסף לסימניות
היי
יש מצב שאת שולחת לי תמונה?
yael0583258112 ג'ימייל
תודהה

• הוסף לסימניות
גזרתי עיגולים מבד לק אדום (כי זה היה הבד של התחפושות)
מתחת שמתי צמה אחת ארוכה (עשיתי לבד מצמר צהוב)
קשרתי את הצמה הזו מ2 הצדדים
והנחתי במרכז הפקק
כדי שיתקבלו 2 צמות קטנות.
מעל הצמה את מניחה את העיגול
וקושרת מסביב לפקק עם סרט.

בהצלחה רבה :)
סליחה על ההקפצה,
מה עוד שמת במשלוח משהו שקשור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה