כללי משלוח מנות מוקדם לחברי פרוג

• הוסף לסימניות
קשקשתי קצת וזה מה שיצא. תתלו בבית שלכם, זה בטח סגולה למשהו:)
אדר שמח!

קבצים מצורפים

• משנכנס אדר.jpg
    KB 602.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני יודעת, גרפיקאי הוא לא בהכרח מוסיקאי,
אבל למען ה', תעשה חסד מושלם ותהפוך את התווים ההפוכים שם ליד הכינור.
(אלה הלבנים מודגשים עם ה"דגל" הכפול)

(תמיד מתסכל אותי להפגש בקישוטי סוכה מעוצבים לתפארה מעוטרים בתווים בכתב ראי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;727175:
אני יודעת, גרפיקאי הוא לא בהכרח מוסיקאי,
אבל למען ה', תעשה חסד מושלם ותהפוך את התווים ההפוכים שם ליד הכינור.
(אלה הלבנים מודגשים עם ה"דגל" הכפול)

(תמיד מתסכל אותי להפגש בקישוטי סוכה מעוצבים לתפארה מעוטרים בתווים בכתב ראי)

והיאך יתקיים בנו הכתוב - "ונהפוך הוא"?

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את ה.חצוצרה...:D פורים אמיתי
(באמת, לא ציני)
הכינור - צריך הטיה קצת

מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;727213:
והיאך יתקיים בנו הכתוב - "ונהפוך הוא"?
שיהפוך את הכל על הראש, ואז ההיפוך יהיה למהדרין מן המהדרין!

• הוסף לסימניות
בס"ד
יפה מאוד
אור בעיניים!!
שבאמת תיהיה רק שמחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה