- הוסף לסימניות
אני עכשיו צריך לעבוד קשה בעריכת כל התגובות שלינכתב ע"י חסידה;530241:לפחות אישתך רווה נחת ממה שכתוב פה?
![]()
![]()
![]()
רק לא בסמטה חשוכה ועדיף עם ליווי ומאבטחיםנכתב ע"י studio dv.d;530617:דניאל, ממש מעניין לפגוש את חמותך....
היא נשמעת טיפוס שממש שווה להיפגש איתה....![]()
פגשתי אותה אתמול.נכתב ע"י דניאל נ;530672:רק לא בסמטה חשוכה ועדיף עם ליווי ומאבטחים![]()
נכתב ע"י דניאל נ;530672:רק לא בסמטה חשוכה ועדיף עם ליווי ומאבטחים![]()
נכתב ע"י אושר;530931:פגשתי אותה אתמול.
עם רעלה וסל מלא בסברס על הראש![]()
לינצ'??? חכי שכירי את חמותינכתב ע"י mig;530949:ברצינות,
יש גבול, גם אני מכירה חמיות לא איאיי (לא שלי!!!)
אבל מכאן ועד לינצ'... גם לצחוק יש גבול.
נכתב ע"י mig;530949:ברצינות,
זה שהדגשת את ה: לא שלינכתב ע"י mig;530949:ברצינות,
נכתב ע"י משולש;358997:מדוע "משלוח מנות" מכלה אמור להפוך ל"מתנות לאביונים"?
מדוע בכלל הופך ה"מנות" ל"מתנות" וממתי ה"איש לרעהו" הופך ל"אביון"?
אם מקיימים כל מצוה כהלכתה אין שום סיבה להיפוך יוצרות...
אפשר תמונה להשראה?ראיתי פעם משהו יפה לא יודעת אם מתאים לכלה
ופלים מצופים אחד על השני בצורת סלסלה + ידית מחברים אותם אחד לשני ע"י שוקולד מומס
[אפשר לאפיה] וממלאים. אני ראיתי ממולא עם תותים והשילוב של החום אדום היה יפיפה [ליקר שוקולד לתוספת]
על אותו עיקרון אפשר לעשות גם:
1. סלסילה מאגוזי פקאן- מודבקים בדבק חם! אפשר אפילו לרסס בספריי זהב, לא קורה לאגוזים כלום!
במה למלא? משאירה לדמיונכם....
2. לילדים- סלסילה מ--טופי! גם כן להדביק בדבק חם. אין ילד שלא ישמח לקבל!(וההורים....
)
אפשר תמונה להשראה?ועוד רעיון חמוד שאני מכינה כעת ללקוחה, מתאים למי שיש ילדים קטנים:
קונים בונבוניירה של ספלנדיד (מגדים) שמגיעה עם חפיסות שוקולד קטנות בתוך שקעים.
את הנירות של השוקולדים מחליפים בתמונות של הילדים, ומבחוץ מדבקה מעוצבת עם סלוגן מתאים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: saralulu, Ayala10, חנה חיה ועוד 16 משתמשים19 //