דרוש מידע משלוח מ- ACE, הסתבכתי

• הוסף לסימניות
תנסי לכתוב להם במייל, שמחוסר ברירה, את מעבירה את העניין לעורך דין.
יודעת על מישהו שזה עבד לו ותוך כמה שעות התקשרו לתאם משלוח...

• הוסף לסימניות
לטובת הבאים שיתקלו בבעיה:
מצאנו באתר (בצד שמאל למטה) כפתור "רוצים לבטל עסקה"
ניסינו את מזלנו, כתבנו את כל פרטי המקרה, ולאחר מספר ימים קיבלנו זיכוי לכרטיס אשראי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אתם מרוצים מהרהיט עצמו?
שווה את הכסף?
בהנחה שלקחתי בחשבון שזה לא לטווח ארוך?

ועוד משהו- התנסיתם באופציה של איסוף עצמי?

• הוסף לסימניות
אסור, אבל פשוט אסור לקנות בחנות הזאת.
הם פשוט לא עובדים
הזמנו לפני שבועיים ארון בהתחיבות לאספקה תוך שבוע, זה כמובן לא הגיע, שליחת ווצאפ הביאה תשובת בוט ליצור קשר טלפוני, בטלפון הם מעבירים ישירות לווצאפ וכו.
מציינת שלפני חצי שנה גם הזמנו משהו וגם לא הגיע, כשנסעתי עד לחנות לבדוק מה עם זה, האשימו אותי שלא נתתי מספר ווצאפ לתיאום, ולכן זה לא הגיע
אז הפעם כתבנו מספר ווצאפ וקיבלנו שלוש פעמים אישור הזמנה ומאז שקט....
הם פשוט חצופיםםםםםם אסור לקנות שם בשום דרך.

• הוסף לסימניות
היי אני גם הייתי באותה בעיה אין מענה בשום מקום וגם כשנסענו לסניפים הם רק נתנו לנו מספר של שירות לקוחות, מתקשרים לשירות לקוחות והם שולחים קישור לווצאפ אחרי חודשיים מעיכוב ההזמנה (אחרי 14 יום המתנה לא כולל שבתות וחגים, אז חיכינו חודש כי היה חגים...) (יש לציין שעד שבוע אחרי ההזמנה קיבלתי כל הזמן עדכונים בסמס בשלב שקיבלתי עדכון שההזמנה הועברה לשליחה נותק הקשר)
לקחתי ווצאפ מגמ"ח וכתבתי להם כמה ימים ללא מענה
אחרי שבוע כתבתי להם שאני פונה לנציב תלונות הציבור ולבית משפט לתביעות קטנות עוד היום אם לא יהיה לי מענה אחרי שעה ענתה לי נציגה שהיא בודקת את הנושא
למחרת כתבתי להם שחיכיתי עם התלונה כי הם הבטיחו שיחזרו אלי ואני מצרפת להם את הטויטה שהכנתי לשלוח לנציב תלונות הציבור
אחרי חמש שעות נציגה אומרת לי אוקי מצאתי את ההזמנה שלך יצרו איתך קשר מההובלה
אחרי שבוע מתקשר אלי השליח שמחר ה6:30 בבוקר הוא אצלי ושהוא צריך חתימה, לא עזר כמה שאמרתי לו שהוא מדבר על שעה שלא הגיונית לי הוא התעקש וניתק
למחרת ב7 הוא מתקשר, בעלי יצא אליו רואה את השליח ואומר לו היי זה שלנו קומת כניסה באתי לעזור לך (מנסיון שכשמביאים משלוח הם מבקשים שיצאו אליהם)
הוא פשוט זרק את המשלוח על הרצפה והלך
בעלי היה צריך לסחוב לבד הביתה חבילה ענקית וכבדה

מה שלמדתי הוא שבשום פנים ואופן אני לא אזמין משם שוב וכך אני ממליצה לכל מי שאני מכירה, לחכות חודשיים למשלוח ששילמת עליו ממיטב כספך ואין לך שום דרך לברר מה קורה איתו ואם בכלל אי פעם תקבלי אותו

• הוסף לסימניות
מנסיון של כמה מקרים דומים בכמה חנויות
כותבים מייל לאמון הציבור ומכתבים את החנות המדוברת
או שזה לבד מבהיל את החנות, ואם לא אז אמון הציבור עונים מהיר ויעיל.
moked#emun.org

• הוסף לסימניות
בסוף הלכנו לחנות והם אמרו שההזמנה בוטלה, כי אין במלאי
אף אחד לא חשב לעדכן...
חוצפה

• הוסף לסימניות
בסוף הלכנו לחנות והם אמרו שההזמנה בוטלה, כי אין במלאי
אף אחד לא חשב לעדכן...
חוצפה
הם חצופים. אסור לקנות שם.
אני הזמנתי משהו. היו חסרים בהזמנה 2 פריטים יקרים. חודשים חלפו וכמה פניות ואף אחד לא חוזר.
אפילו Ai כבר יודע…
1755551775402.png

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדיס על הרשת הנוראית הזו.
הגיעה ארונית ללא דיקט מאחור, כך שאין יציבות והחפצים נופלים למאחור
כמה דיברנו, כמה הבטיחו, חודשים ארוכים עוד קיוונו עד שפשוט התייאשנו והכוננית- מפורקת, לא ניתן להשתמש בה.
חוץ מזה שהרהיטים מאד מאד פשוטים ואיכות בכללל לא משהו שווה

לסיכום- מומלץ לא להתעסק איתם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה