עזרה משלוח עם מוצרי דיאטה

• הוסף לסימניות
הבו רעיונות מבריקים למוצרי דיאטה, תודה גדולה

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות?
יותר מוצרים שנקנים בחנות.

• הוסף לסימניות
קרקים כוסמין, יוגורטים 0 אחוז, דליפקאן, בעיקרון בכל חנות יש פינה ששם מרוכזים הדברים הדיאט ניתן לראות להתרשם ובעיקר.. לשלם

• הוסף לסימניות
חטיפי גרנולה

• הוסף לסימניות
פרכיות אורז,
לחמית
לחם מלא
סוכרזית
חטיפי אנרגיה עד 99 קלוריות
וכד'...

• הוסף לסימניות
אני עמוק בתחום
פשוט אכתוב לך מה אני קונה

יש פרכיותעם שוקולד של פיטנס מעולה ודל קלוריות ( אם לא טועה לפריכיה 18 קלוריות)
יש כל חטיפי האנרגיה
יש פיתות מעולות של 88 קלוריות
מעדני דיאט מעולים
יוגורט בבקבוק
יש טוסטונים של חב' כרמית שגם אפשר להשתמש בדיאטה
לחמית
שקדים
תמרים

אם אני בכיוון תגידי אנסה לחשוב מה עודאפשר

• הוסף לסימניות
לאחי (בחור ישיבה) אני חושבת להביא בקבוק קולה דייאט, קפה משובח (דבר שהוא צורך בכמויות), ופתיתי קינואה (כמו קורנפלקס, אבל מקינואה. נמכר ב- BAD)
רציתי מאד לאפות לו עודה בריאה, אבל לא רואה שאגיע לזה, לצערי, והעדפתי ללכת על כיוון מפנק יותר מלחמית ופריכיות (בעיני- זה כמו לשלוח למישהו לחם. הרי זה חלק מההתבססות של הדיאטה. רוצה כן לפנק יותר).
אולי אוסיף קצת אגוזים ותמרים

• הוסף לסימניות
אצלנו הנשואים אוהבים להביא משהו כזה - (אכיל ובריא) -
פריכיות אורז הקטנות, בטעמים שונים
גבינה לבנה קטנה
עם כל הלחץ של משלוחי המנות והבלאגן של האריזות והתיזוזים, זה משהו שלא מחיב ישיבה ליד השולחן ונותן 'דלק' במשך היום.
ואני מחכה למשלוחים האלו מהבוקר :)
מוסיפים כמובן עוד - מעדן בריא ומפנק (כמו 'פרילי' נגיד), ומשהו עם שוקולד אבל לא מזעזע מבחינת סוכר או חומרים וצבעים וכו'... (לדוג' - עלי שוקולד, או שוקולד בונבון במידה, כיפכף קטן וכד').
יש היום גם עוד דברים טובים שאפשר להתאים, לדוג' קראנצ' (חלקי פיתה או בגט, אפוי'ים בתנור עם תיבולים מעני'ינים), קריספי (כמו קרקרים אבל קטנים וטעימים) בטעמים שונים וכד'.
אם את לא רוצה גבינות רגילות - תוסיפי גבינת שמנת של 9% או 5% בטעמים כמו - שום שמיר, זיתים וכד', או הגבינות שמגיעות בתוספת זיתים, בצל מטוגן או דברים כאלו.
בעיקרון - היתי ממליצה לך על הכיוון של 'לפתוח ולאכול', זה הכי מחמם ומפנק!
בלי צורך: ללכת למקרר - להוציא זה וזה וזה וזה - להביא סכו"ם - להרכיב - לאכול.
אלא משהו קליל, זמין
ו... טעים :)
בהצלחה ופורים שמח ובריא!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר ללכת על ארוחת בוקר טובה בריאה ומזינה אצלינו מביאים את זה קבוע וזה פשוט במקום ובזמן בגלל שבפורים בבוקר אין חשק לאכול ארוחת בוקר מסודרת לכן מביאים כמה לחמניות מקמח מלא כל אחד ארוז בשקית צלופן וכמה סוגי גבינות עם מטבלים וסלט ירקות ומעדנים בריאים כמו יוגורטים וכדו'.

• הוסף לסימניות
שנה שעברה עשיתי לשכנים חבילת פריכיות מיני (הפריכיות לא החבילה), ממרח כלשהו, בקבוק דיאט ספרייט אולי היה גם סוכריות דיאט ובשביל האיזון חב' שוקולד
.עטפתי הכל בסרט מידה, יצא חמוד ביותר.

• הוסף לסימניות
ולמי הכישרון כתיבה,? משהו שקשור לדיאטה

• הוסף לסימניות
אני כתבתי לחברה, משהו בסגנון:

על נתינה ללא מידה ((עיצבתי עם סרט מידה את המשלוח))
על חברות שלא ניתנת למדידה
מעומק ליבי אומר תודה
ומשלוחי הדל (קלוריות) יביע אהדה
המשיכי להתמיד בשמירה על הבריאות
בחשק, בשמחה ובעקביות
וכאן המשכתי במשהו ספציפי שקשור אליה....
מקווה שעזרתי במשהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה