https://send.magicode.me/send-file/file/3524177f52f82****8363ee108736954489ccd319bd2/viewיש לי פרקי אבות
מאוד יפה
עם ניגון עדין
מבטא ספרדי
איזה קו למשל?יש היום קוים רבים שילדים שומעים שיעורים,
השאלה באיזה גיל
יש רמות למתחילים ויש רמות לילדים בכיתות גבוהות יותר.
ואין אושר יותר גדול מסיום הש''ס משניות.
הילד מרגיש רצון אדיר ללימוד תורה.
הבן שלי שמע קו של ילדים מגיל 11 ומעלה,איזה קו למשל?
הבן שלי שמע קו של ילדים מגיל 11 ומעלה,
שאם מקשיבים כל יום שעה, יודעים ש''ס משניות ברמה גבוהה מאד,
זה אברך מכולל פונוביז' אני חושב, שנותן שיעורים כל יום.
אבל זה מצריך השקעה לא מועטה, אבל התוצאה שווה.
אם חשוב לכם מספרי טלפון אוכל לברר לכם.
"מפעל המשניות" בבני ברקהיה פעם כשהייתי ילד פירסום על חבילת קלטות או דיסקים שבהם ילד יכול ללמוד את כל השס משניות
לא זוכר כמה זה עלה
אבל אני מחפש את זה מאוד
אם מישהו מוצא יעזור לי נורא
עם הסבראפשר להכניס לנגן מקול הלשון
www.kolhalashon.com
"מפעל המשניות" בבני ברק
מוציאים לאור חוברות של משניות
וכן היה להם פעם קלטות "משנת חיים" של שעורים לילדים בשפה ברורה ומובנת
צריך לברר שם האם יש גם בדיסקים או בקבצי שמע
טלפון שלהם: 035747422 פקס' 036743321
הילד שלי שמע משנת חיים.אשמח מאוד למספר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים