דרוש מידע משנת יוסף עדיין לא נפתח להזמנות?מתי יפתח?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשקול הזה כי זה קשור למשנת יוסף.
יש שם במוצרי תינוקות את המשחק של ראש תפוד. אני רוצה לקנות ילדה בגיל שנה זה מתאים? (היא הבכורה ואין לי מושג איך מתפתח ילד בן שנה..) זה מתאים ללמד אותה את אברי הגוף או שהיא לא תבין וסתם תעיף את החלקים באויר...
1667520372941.png

• הוסף לסימניות
.

• הוסף לסימניות
יש שם במוצרי תינוקות את המשחק של ראש תפוד. אני רוצה לקנות ילדה בגיל שנה זה מתאים? (היא הבכורה ואין לי מושג איך מתפתח ילד בן שנה..) זה מתאים ללמד אותה את אברי הגוף או שהיא לא תבין וסתם תעיף את החלקים באויר...
צפה בקובץ המצורף 1237313
לא הייתי משקיע בזה
ולא מתאים לגיל שנה
פעם היה לי אותו ומסרתי הלאה....

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1237313
תקני לה את משחק כוסות או משהו דומה

• הוסף לסימניות
לא הייתי משקיע בזה
ולא מתאים לגיל שנה
פעם היה לי אותו ומסרתי הלאה....
תקני לה את משחק כוסות או משהו דומה
תודה רבה! אני לא אקנה את זה. אני רציתי לקנות את זה במחיר מלא ואז ראיתי את זה שם בזול יותר. טוב שאתם אומרות לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה