דרוש מידע משנת יוסף

• הוסף לסימניות
שלום רב מכרו אתמול יום רבעי פרשת וישב י"ז כסלו תשפ"ה 18/12/24
במשחקים מוצר בשם MAGIC BALL מגיע סלילי כמו דבק סלוטייפ האם מישהו יודע מה עושים אתו יוצרים כדור ממנו או שהוא מעטפת לכדור

• הוסף לסימניות
שלום רב מכרו אתמול יום רבעי פרשת וישב י"ז כסלו תשפ"ה 18/12/24
במשחקים מוצר בשם MAGIC BALL מגיע סלילי כמו דבק סלוטייפ האם מישהו יודע מה עושים אתו יוצרים כדור ממנו או שהוא מעטפת לכדור
להיט חדש שכבש את העולם…רול בול המקורי! דבק סלוטייפ ליצירת כדור גומי בצבעים שונים

קל ופשוט רק מפרידים את הדבק מהגליל מגלגלים וממשכים עד לגודל שרוצים מחליפים צבעים בין לבין..מוסיפים אלמנטים בין לבין …. אין סוף רעיונות לבנות כדור פלא מגניב הגודל ללא הגבלה פשוט מוסיפים עוד ועוד כאוות נפשכם.

• הוסף לסימניות
אם אפשר את הסרטון בצורה אחרת נשמח מאוד
פשוט ככה זה חסום לי
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת להוריד, אך אני ראיתי וזה נראה פשוט, נראה לי שאפשר לנסות עם סלוטייפ פשוט, פשוט לכדרר, אני לא מבינה מה הכיף, אבל כנראה שיש כאלה שנהנים מזה, אולי הילדים שלי יהנו....

• הוסף לסימניות
זה בעצם להפריד את השכבה הדביקית שמתחת לנילון ואתה לנסות לכדרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה