אם זאת משפחה שאיכפת לה שמירת העניים לא ממליצה על מרום נווה. (אני לא לוקחת לשם את הבן שלי בן 6 כי יש שם פרסומות שלא הייתי רוצה שהוא יראה)נכתב ע"י פוינט ק גת;897494:מה עם מרום נווה? מרחק הליכה מרוב האזורים בבני ברק
פארק הלאומי- נסיעה לא ארוכה, עם אוטובוס שמגיע לתל השומר, לא זוכרת איזה מס' קו
גני יהושע כבר כתבו...
שמעתי שבאלעד יש פארק יפה.
נכתב ע"י נחליאלי;897748:רגע, בגן וורשא הם כבר היו...???
![]()
נכתב ע"י eden7115;897556:חבל שהורידו את ההודעה. העליתי וערכתי אותה לטובת הדרומיים החסומים.
נכתב ע"י נחליאלי;897748:רגע, בגן וורשא הם כבר היו...???
![]()
ומה עם פינת הזול ראיתי שזה הפך גם למרכז מבקרים בימים האחרוניםנכתב ע"י תמר;897802:תאמיני או לא, כן, הם היו שם!!!
חזרו עם כמה חולצות....
איזה פרסומות?נכתב ע"י ליקי;897728:אם זאת משפחה שאיכפת לה שמירת העניים לא ממליצה על מרום נווה. (אני לא לוקחת לשם את הבן שלי בן 6 כי יש שם פרסומות שלא הייתי רוצה שהוא יראה)
רעיונות אן לי כ"כ לצערי.
היא פתוחה לרחצה חופשית? היא הרי בגודל של אמבטיה...נכתב ע"י נחליאלי;897850:יש אפילו בריכת שחייב חמודה ברחוב פרדו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים