משפחה מתוקה!!!

• הוסף לסימניות
ממש תמונות מקסימות
אהבתי את העיצוב הנקי

• הוסף לסימניות
עם זה לא מסובך מידי להסביר, אשמח לדעת איך עושים את השינוי בצבעים

• הוסף לסימניות
רוחי, לרגע חשבתי שצבעת גם בטורקיז... זה מקסים !

והילדים מתוקים באמת, אבל הצילום עוד יותר..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1627666:
עם זה לא מסובך מידי להסביר, אשמח לדעת איך עושים את השינוי בצבעים

בבקשה:
בעקרון יש אפשרות בלייטרום לעבוד על הצבעים. אבל אין לך שליטה על מה זה יעלה.
לכן אני עושה זאת ב PS. = saturation ושם מזיזה לפי הטעם. ומה שלא בא לך עליו את מורידה עם מסיכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1627930:
בבקשה:
בעקרון יש אפשרות בלייטרום לעבוד על הצבעים. אבל אין לך שליטה על מה זה יעלה.
לכן אני עושה זאת ב PS. = saturation ושם מזיזה לפי הטעם. ומה שלא בא לך עליו את מורידה עם מסיכה.[/QUO
ממש תודה על ההסבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1626870:
בקיצור תשני ל My best brother
אותה כוונה בתקני

my best brother זה "האח הכי טוב שלי"
לדעתי עדיף לכתוב
my brother is the best
שזה אומר - אחי הוא הכי טוב

בסה"כ לזכור שלא ניתן לתרגם סלנג עברי לאנגלית, הוא מאבד את המשמעות שלו, זה הכל.
ואז נוצר משפט חסר פשר.
זה כמו שרוצים לספר בדיחה באידיש - שאי אפשר לתרגם אותה לעברית כי זה יהרוס אותה... מכירים? (אני מכירה מהצד של מבקשי התרגום..... יודעת אידיש קלושה בלבד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1626616:
צילום נהדר!!
ועיצוב חלק ונקי.

(הרעיון בראשון חמוד, אבל גם צבע העניים השתנה)

עושים מסיכה, ומורידים מהעיניים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה